Skip to main content

Contractul lui Dumitru Dragomir cu RCS&RDS, verificat de DNA

 

dumitru-dragomir-gsp
DNA verifică dosarul RCS RDS - DRAGOMIR, potrivit Realitatea.net. Este vorba de contractul încheiat de RCS&RDS cu o firmă privată a lui Mitică Dragomir, Bodu SRL. Ar fi vorba de un contract de 1,7 milioane de euro care viza renovarea unei săli de ceremonii deținut de Dumitru Dragomir.

Publicitate

După cercetarea contractului procurorii DNA vor stabili dacă încep urmărirea penală sau închid dosarul.

Compania de cablu a emis, vinerea trecută, un punct de vedere referitor la acest contract:

„În ceea ce priveşte contractul legal dintre compania noastră şi BODU SRL, este vorba de un contract de asociere în participaţiune pentru construcţia, amenajarea şi exploatarea unui complex de clădiri, cu o capacitate totală de peste 3.000 de locuri, destinate organizării de evenimente, care nu are nicio legătură cu LPF şi difuzarea meciurilor de fotbal”.

Acest contract de asociere a fost încheiat conform prevederilor Codului comercial din România. Toate operaţiunile privitoare la acest contract sunt evidenţiate în documentele financiar contabile, iar toate plăţile s-au realizat prin intermediul conturilor bancare cu respectarea legislaţiei aplicabile.”, se mai arată în comunicat.

Contractul dintre RCS&RDS și firma lui Dumitru Dragomir a fost încheiat după ce a avut loc licitația din 2008 pentru drepturile din Liga I, unde câștigător a fost consorțiul format din Antena 1 și RCS&RDS.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cu toata stima pentru tine dar ........... si antena 1 facea parte consortiu cu RCS&RDS.Si i-ar cu toata stima iti spun ca acel contract este facut beton . Din punct de vedere juridic. Ca sa demonstreze mita . aici chiar au nevoie de interceptari.Pe care nu le au :)). ti-o spun eu care am o experienta de 10 ani in instantele romanesti.
  • cum sa miroase a mita,daca RCS a platit pentru drepturile tv,70-80 de milioane de euro?
    Daca le primea gratis inteleg, sau fara licitatie!
  • Daca asta va fi declarat legal si nu se va lasa cu inchisoare, toti cei care vor sa ia si sa dea mita de azi inainte au gasit solutia acceptata de DNA: contractul comercial.

Trimite un comentariu