Skip to main content

Două companii de consultanță media se reunesc sub umbrela Media Audit Partners

 

media audit partners
Ebiquity, companie internațional în audit și consultanță, lucrează în România într-o nouă formulă. Allinmedia și Media Hub Consultants, două companii locale de audit și consultanță media s-au asociat recent sub umbrela Media Audit Partners(MAP). MAP oferă servicii de audit, consultanță și training media, sub girul partenerului său Ebiquity.

Publicitate

Fondatorii și partenerii MAP - Irena Tolontan, Maria Bîrgovan, Gabriel Enache și Sorin Doru - sunt pionerii pieței de audit și consultanță media din România. Ei au deschis această nișă pe piața românească în 2006.

Irena Tolontan, unul dintre partenerii MAP: “România este o piață atipică, având una dintre cele mai aglomerate și fragmentate industrii din Europa. Schimbările se produc într-un ritm accelerat. Acest context de business face ca auditul de calitate să fie din ce în ce mai cerut de clienți."

Sorin Doru, partener MAP: „Nucleul unic de expertiză ce a rezultat din alianța Allinmedia-Media Hub, dar și parteneriatul cu Ebiquity ne vor permite să creștem valoarea serviciilor și, implicit, să îmbunătățim randamentul investițiilor clienților".

 

Ebiquity deservește în prezent peste 1.000 de clienți, în 60 de piețe. Printre ei se află 85 dintre cei mai mari 100 de clienți de publicitate la nivel global și toate holdingurile de publicitate majore. Ebiquity are peste 600 de angajați în lume și 21 de birouri, în 14 țări.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu