Skip to main content

Echipa Digi24, agresată pe autostrada Timișoara-Arad

 

jurnalisti-604Reporterii Digi24 Timișoara au fost agresați, pe Autostrada Timișoara-Arad, de unul dintre reprezentanţii unei firme de construcţii, scrie Digi24.ro.

Publicitate

Bărbatul, italian de origine, a fost iritat de întrebările jurnaliştilor. Reprezentantul firmei de construcții le-a adresat injurii cameramanului și reporterului, care încercau să stea de vorbă cu muncitorii, iar apoi a trecut la agresiuni. În cursul zilei de luni, echipa Digi24 va depune o plângere la poliție.

Incidentul s-a produs după ce echipa Digi24 s-a deplasat pe Autostrada Timișoara-Arad, acolo unde se lucrează de zor, pentru că mai sunt două zile până când lucrările trebuie terminate.

Deocamdată nu există nicio reacție a conducerii firmei de construcții la incidentul de pe autostradă.

În luna martie, o echipă de jurnaliști Digi24 a fost agresată de agenții de pază ai companiei Nitramonia Făgăraș, în timp ce filma o anchetă legată de privatizarea suspectă a fabricii.

„M-a luat de gât, a început să tragă de cameră, eu țineam strâns de cameră, m-au luat pe sus toți, individul ăsta a rămas cu mâna în gâtul meu până nu am mai putut să respir și am dat drumul la cameră. M-au trântit pe jos”, povestește operatorul Digi24 Răzvan Dima.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu