Skip to main content

”Harap Alb continuă...”, la Street Delivery. Acum și cu variante de iPad și Android

 

cop1_hac_no5 (2)

Publicitate

Ediția cu numărul cinci a revistei de benzi desenate Harap Alb continuă... va fi lansată astăzi, în cadrul Street Delivery, ce are loc în aceste zile în Capitală. Cu această ocazie, revista va fi disponibilă și în variante pentru iPad și pentru sistem de operare Android.

Cititorii comic book-ului românesc vor putea să descarce gratuit, din 15 iunie, din Apple Store şi de pe Google Play aplicaţia care le permite acestora să urmărească aventurile eroilor. Aplicațiile au fost create de către compania Zitec.

Mihai Ionașcu, fondatorul revistei: ”Am avut pretenția să existe așa numita "navigație asistată", găselniță care aduce experiența unui comicbook mai aproape de animație. Cei de la ZITEC au înțeles și astăzi, avem prima aplicație de acest gen din România. Pentru moment, în aplicația Super Erou am așezat doar”Harap Alb continuă...”. În viitorul apropiat, însă, vom introduce și alte titluri. Viitorul se anunță plin. Deja.”

În cadrul evenimentului Street Delivery din București, începând cu 14 iunie, cei ce vor fi prezenți îi vor cunoaște pe Harap Alb, Mara și Spânu' în carne și oase! Aici veți găsi toate numerele revistei, cât și primul album legat din colecție, album ce conține primele patru numere ”Harap Alb continuă...”

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu