Skip to main content

O emisiune din Rusia, închisă pentru o glumă cu privire la divorţul lui Vladimir Putin

 

Vladimir Putin divort
Sursa foto:cbsnews.com

Publicitate

Realizatorul unui program pentru tineri intitulat "The Social Network", de la un post din Rusia, a fost demis după ce a făcut o glumă despre divorţul preşedintelui Vladimir Putin, scrie ozap.com.

Televiziunea publică rusească Obchestvennoe Televidenie a scos emisiunea din grilă pentru o glumă despre divorţul preşedintelui Vladimir Putin.

"Am realizat un montaj cu fotografii în care se regăsea Putin pentru site-ul de întâlniri amoroase mamba.ru. Motiv pentru care emisiunea a fost scoasă din grilă", s-a plâns pe Facebook Vladislav Sorokine, coprezentatorul show-ului. În semn de solidaritate, Ekaterina Voronina şi ea gazdă a programului a anunţat că intenţionează să părăsească emisiunea.

Negând orice cenzură, Anatoli Lysenko, director general al canalului TV, s-a apărat spunând că nu este vorba de vreo alegere politică. "Acestea sunt minciuni, nimic nu a fost eliminat", a declarat pentru agenţia RIA Novosti, explicând că numai ediţia de vineri a emisiunii săptămânale a fost anulată pentru că nu a fost gata.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus