Skip to main content

Orange TV are trei canale noi: BBC Entertainment, BBC Knowledge și BBC World News

 

Sursa foto: Gandul.info
Sursa foto: Gandul.info

Publicitate

BBC Entertainment, BBC Knowledge și BBC World News vor fi disponibile în cadrul pachetului Universe HD al platformei DTH, recent lansată de Orange România.

Lansarea pe Orange TV a BBC Knowledge continuă expansiunea postului de televiziune în regiunea Europei Centrale și de Est. BBC Knowledge s-a lansat, pentru prima dată în 2013, în Cipru, Ungaria, România și Slovenia.

BBC Entertainment, care oferă comedii și drame britanice produse de BBC și de alte companii de producție independente din Marea Britanie, s-a lansat în România pe frecvența sa pan-europeană în 2009.

Ian McDonough, Vice-Președinte Executiv al BBC Worldwide pentru Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, a declarat: “După lansarea de succes a BBC Knowledge în România, la începutul acestui an, este foarte plăcut să constați că există o cerere pentru canalele BBC pe această nouă și interesantă platformă TV. Canalele noastre încep să fie din ce în ce mai răspândite în Europa Centrală și de Est. Așteptați-vă la mai multe anunțuri de acest gen în lunile următoare”.

 

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu