Skip to main content

Orange TV are trei canale noi: BBC Entertainment, BBC Knowledge şi BBC World News

 

Sursa foto: Gandul.info
Sursa foto: Gandul.info

Publicitate

BBC Entertainment, BBC Knowledge şi BBC World News vor fi disponibile în cadrul pachetului Universe HD al platformei DTH, recent lansată de Orange România.

Lansarea pe Orange TV a BBC Knowledge continuă expansiunea postului de televiziune în regiunea Europei Centrale şi de Est. BBC Knowledge s-a lansat, pentru prima dată în 2013, în Cipru, Ungaria, România şi Slovenia.

BBC Entertainment, care oferă comedii şi drame britanice produse de BBC şi de alte companii de producţie independente din Marea Britanie, s-a lansat în România pe frecvenţa sa pan-europeană în 2009.

Ian McDonough, Vice-Preşedinte Executiv al BBC Worldwide pentru Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, a declarat: “După lansarea de succes a BBC Knowledge în România, la începutul acestui an, este foarte plăcut să constaţi că există o cerere pentru canalele BBC pe această nouă şi interesantă platformă TV. Canalele noastre încep să fie din ce în ce mai răspândite în Europa Centrală şi de Est. Aşteptaţi-vă la mai multe anunţuri de acest gen în lunile următoare”.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • claudyu claudyu
    foarte tare, ma abonez si eu la orange.

Trimite un comentariu

sus