Skip to main content

Orange vrea acorduri cu firme de cablu în România pentru a oferi pachete de servicii-TV şi Internet

 

Sursa foto: Gandul.info
Sursa foto: Gandul.info

Publicitate

France Telecom-Orange va încerca să încheie acorduri cu companii de cablu pentru vânzarea de servicii, prin care va oferi utilizatorilor pachete combinând televiziune, telefonie mobilă şi internet, fiind vizate în principal România şi Belgia, scrie Mediafax, care citează o declaraţie a şefului de strategie al grupului, Elie Girard.

Grupul francez a luat ca model relaţia dintre operatorul de telefonie Verizon Wireless şi compania de cablu Comcast în SUA, care le permite acestora să-şi vândă reciproc serviciile păstrându-şi brandurile, a spus Girard, citat de Bloomberg.

România şi Belgia, unde France Telecom oferă doar servicii de telefonie mobilă, sunt principalii candidaţi pentru acest tip de relaţie, a spus el.

În mai, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat societăţii Orange România un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, sub denumirea "Orange TV". Potrivit informaţiilor prezentate la momentul respectiv, Orange România a cerut aprobarea de a retransmite prin satelit (DTH) un număr de 99 de televiziuni, dintre care 29 sunt HD.

Conform documentelor depuse la CNA, platforma Orange va avea acoperire naţională. Numărul estimat de abonaţi al platformei Orange este de 50.000, conform aceloraşi documente.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    nu-s prosti astia de la Orange,degeaba :)
  • Angelo Angelo
    miroase a UPC :)))

Trimite un comentariu

sus