Skip to main content

(P) Alege produse inspirate, testate şi aprobate de tine la preţuri imbatabile!

 

Publicitate

(P) Trebuie sa iei intotdeauna cele mai bune decizii in ceea ce priveste hrana intregii familii, dar preturile nu iti permit intotdeauna sa cumperi ceea ce iti doresti. Solutia este una simpla: alege produsele marca proprie.

In primul rand trebuie sa te asiguri de calitatea acestora. De exemplu, in magazinele Carrefour gasesti o gama larga de produse marca proprie inspirate, testate si aprobate de clienti. Acestea sunt produse cu o calitate similara marcilor cunoscute, dar sunt cu minim 20% mai ieftine.

De la mic dejun pana la cina poti alege din gama din ce in ce mai variata de produse marca proprie. De exemplu poti oferi familiei tale la micul dejun cereale cu fructe, cascaval, mezeluri pentru atat de practicele, dar si gustoasele sandviciuri.

Pentru tine si sotul tau cu siguranta vei gasi un sortiment de cafea pe gustul vostru. Si iata cum la un pret mult mai bun ai un mic dejun ca la carte.

Pentru pranz poti alege legume, branzeturi, preparate bazate pe carne de pui, vita, porc sau peste pentru a prepara cu ajutorul lor feluri de mancare hranitoare, pline de vitamine.

Pentru o cina usoara gemurile de diferite feluri de fructe de vor ajuta cu siguranta. De asemenea poti prepara si o portie de paste.

Produsele marca proprie iti vor fi de folos si cand vine vorba de intretinerea casei, pentru ca exista o gama larga de detergenti atat pentru podea, geamuri, faianta cat si cele mai dificile chiuvete.

La Carrefour, produsele marca proprie sunt testate in laboratoarele proprii cu peste 2500 de clienti. Sunt testate gustul, aspectul, mirosul, eficienta, pe scurt - calitatea.

La raft ajung doar produsele de calitate si cu adevarat preferate de catre clienti pentru ca in urma rezultatelor testarii se ia decizia daca produsul este eliminat, imbunatatit sau pastrat la raft. Mai mult, peste 90% dintre acestea sunt produse in Romania.

Iar pe langa mandria nationala, acest fapt asigura calitate romaneasca si preturi reduse.

Acum ca stii secretul cumparaturilor de calitate la preturi mici trebuie doar sa mergi in cel mai apropiat magazin Carrefour cu lista ta de cumparaturi si sa te convingi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus