Skip to main content

PRESA DE AZI. Accidentul din Muntenegru ține încă prima pagină a ziarelor

 

Multumim MuntenegruDeși au trecut patru zile de la cumplitul accident din Muntenegru, ziarele continuă să exploateze subiectul. Adevărul are pe prima pagină un titlu prin care mulțumește muntenegrenilor pe limba lor: “Respect, Muntenegru! Poštovanje, Crna Goro!”. Articolul vorbește despre omenia de care au dat dovadă muntenegrenii pentru a-i ajuta pe românii implicați în accident.

Publicitate

“Duminică dup-amiază la doar cinci minute după accidentul autocarului românesc, soldat cu 18 morți, la Podul Grlo de peste râul Moroca, muntenegrenii de rând făcuseră deja primii pași în râpă, pentru a ajuta victimele. Până ca acestea să ajungă la spital, zeci de medici liberi veniseră din propria inițiativă la spital, unde donatorii de sânge formaseră deja cozi”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Tabloidele au pe prima pagină trimiteri la articole despre accidentul din Muntenegru. Libertatea tratează subiectul din perspectiva vinovăției șoferului care ar fi condus cu viteză. Iar Click! vine cu un reportaj din noaptea în care rudele au venit să ia acasă sicriele cu cei dragi. “Morții din autocar, eroi la aeroport, “marfă” la IML”, este titlul de pe prima pagină din ziarul Click!.

Ziarul Evenimentul zilei are pe prima pagină un editorial semnat de Ion Cristoiu care vorbește despre doliul național ținut ieri pentru victimele din Muntenegru. “Când Guvernul ascunde propria-i mizerie sub dliul național”, este titlul lui Cristoiu.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Decizia CCR - sfârșitul Constituției lui Antonescu?
  • Evenimentul zilei: Oamenii lui Fenechiu controlează instituțiile cheie ale statului
  • ProSport: Cap de zmeu, inimă de leu
  • Gazeta Sporturilor: Cine a suspendat golurile?
  • Național: Iluziile politicienilor penali s-au spulberat!

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu