Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport: România în WC

 

presa de azi 10ProSport își deschide ediția de astăzi cu titlu dur - "România în WC" - pentru un articol despre echipa de juniori a României, care "a avut unul dintre cele mai rușinoase rezultate din istoria fotbalului românesc". Tricolorii mici au remizat 2-2 cu selecționata Insulelor Feroe.

Publicitate

"Episod șocant la pauza egalului rușinos din Feroe: cinci jucători din naționala  Under 21 s-au ascuns în toaletă pentru a scăpa de reproșurile selecționerului Săndoi. Dacă mai vrea un viitor, Federația română trebuie să-i descopere și să-i pedepsească", scrie ProSport pe prima pagină.

Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre noua Constituție prin care “parlamentarii vor ca Legislativul să poată trage la răspundere orice persoană fizică sau juridică, chiar și pe magistați”. “Parlamentul se vrea superputere”, titrează Adevărul.

Cotidianul trustului Adevărul Holding mai scrie pe prima pagină că “senatorii și deputații din Comisia pentru revizuirea Constituției au luat o decizie prin care pun sub semnul întrebării separația puterilor în stat. Comisia a adoptat, cu unanimitate de voturi, un amendament la actuala lege fundamentală, care prevede că orice persoană de drept public, orice persoană juridică privată și orice persoană fizică are obligația de a se prezenta, direct sau prin reprezentant legal în fața unei comisii parlamentare, în urma unei invitații scrise primită din partea acesteia”.

Evenimentul zilei are pe prima pagină continuarea unui serial despre Poșta Română în care se spune că instituția “a moștenit datorii de peste 120 de milioane de euro, iar zeci de contracte dubioase au aruncat-o în pragul falimentului”. “Poșta Română, jefuită de Nelu Iordache, un general ex-SPP și o firmă de pază”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

“Nelu Iordache (Blue Air) a facturat servicii inexistente, generalul Nicolae Bănuță a încasat 20 de milioane dintr-un foc, iar firma de pază G4S este printre liderii pieței de securitate. În prezent, autoritățile anchetează jaful de la Poștă”, mai scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

Ziarul România liberă își începe ediția de astăzi cu un articol despre agricultura bio în care se foplosesc “colecții de semințe din întreaga lume, vechi de peste o jumătate de secol, care n-au fost modificate genetic”. “Legume proaspete din semințe antice”, este titlul de pe prima pagină din România liberă.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor de astăzi.

  • Gazeta Sporturilor: Cade și ultima Stea?
  • Click!: Iubitul Iuliei Vântur, 10 ani după gratii?
  • Național: Dan Ioan Popescu cere Guvernului Ponta să legalizeze escrocheriile lui Patriciu
  • Libertatea: Prigoană îi confiscă Adrianei Bahmuțeanu telefonul când intră la wc

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu