Skip to main content

PRESA DE AZI. Calculul ProSport: 3 ani cu executare pentru Becali, dar Steaua plătește

 

Capturaţi ecranul complet 05.06.2013 112420.bmp
Doar ziarele de sport au mai scris astăzi pe prima pagină despre proaspăta condamnare a lui Gigi Becali în dosarul „Valiza”. România liberă scrie despre păcatele băncilor, în timp ce Adevărul pune pe prima pagină Antena 3 și USL.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare titlurile de pe primele pagini ale ziarelor:

  • ProSport face un calcul al pedepselor primite de Gigi Becali. Este vorba despre șapte condamnări care s-au lăsat cu trei ani de executare, dar care s-ar fi lăsat cu 18 ani de închisoare dacă finanțatorul ar fi trăit în Statele Unite. 3 ani cu executare, dar Steaua plătește, titrează publicația de sport.
  • Gazeta Sporturilor se concentrează tot pe soarta Stelei: Becali condamnat pentru corupție, Steaua e acum la mâna UEFA.
  • Adevărul scrie despre politicienii USL are s-ar lepăda de televiziunea de știri a Intact, ca urmare a scandalului de șantaj în care este implicat șeful Antena Group, Sorin Alexandrescu. Politicienii USL evită Antena 3, titrează publicația.
  • România liberă face o trecere în revistă a Celor 7 păcate capitale ale băncilor românești. 20% din credite sunt performante, 6% din companii - în insolvență. Câte bănci au dat faliment până acum? se întreabă România liberă. 
  • Evenimentul zilei pune pe prima pagină sănătatea: Cine a blocat cardurile de sănătate. 50 de milioane de euro zac într-un depozit.
  • Click! pune pe prima pagină cuplul Cristea - Toader. Gabi Cristea și soțul, război penibil pe banii de la TVtitrează tabloidul.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu