Skip to main content

PRESA DE AZI. Cazul cântăreței Alexandra Stan, pe prima pagină a tabloidelor

 

presa de azi 18 iunieTabloidele Click! și Libertatea își deschid edițiile de astăzi cu articole despre cazul șocant al Alexandrei Stan, care a fost bătută crunt de impresarul Marcel Prodan. “Alexandra Stan, călcată în picioare de iubit”, titrează Click! pe prima pagină, iar Libertatea are pe prima pagină titlul: “M-a lovit cu picioarele în singurul rinichi pe care îl am”.

Publicitate

“Cântăreața Alexandra Stan a fost desfigurată de Marcel Prodan, impresarul ei, pentru că artista și-a cerut banii pe concerte”, scrie Libertatea pe prima pagină.

“Cântăreața de 24 de ani trăiește un adevărat coșmar. Alexandra Stan a ajuns sâmbătă la spital după ce impresarul Marcel Prodan, care i-a fost și iubit, a bătut-o până a leșinat. Vedeta a povestit că problemele au pornit de la bani și sunt mai vechi, ea încercând anul trecut să se sinucidă”, scrie Click! pe prima pagină.

Adevărul are pe prima pagină un articol despre noua Constituție care a devenit “umbrelă pentru potlogăriile aleșilor”.

“Comisia de revizuire a Constituției a decis ca parlamentarii cu probleme penale să nu mai ajungă direct la Înalta Curte, ei urmând să fie judecați mai întâi de instanțele inferioare”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol despre licitația CFR Marfă. “Americanii acuză jocuri murdare în licitația CFR Marfă”, titrează EVZ pe prima pagină.

“Compania OmniTrax a contestat vineri decizia Comisiei de privatizare a CFR Marfă, constituită la nivelul Ministerului Transporturilor, prin care americanii erau descalificați din cursa pentru preluarea celui mai mare operator de transport marfă din România”, scrie EVZ.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Târgul politic din spatele schimbării lui Marga
  • Gazeta Sporturilor: Băieți răi
  • ProSport: Români la export: un milion bucata
  • Național: Licitații “șmenuite” chiar sub ochii DNA în ministerul lui Fenechiu!

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Astea pe care le vdem noi pe la televiziuni sau prin reviste, si care se considera "VEDETE", sunt de fapt SCLAVELE unora.
  • Aoleu, ce frumos era aranjata, sa para pe bune la TVeu...pai sunt unii intrati in conul de umbra, care de dragul publicitatii gratuite - a se citi drepturi de imagine deformata vinduta pe mii de euro - si i-am vazut mutra botita pe la toate televiziunile...ar face cam orice...
  • Alexandra Stan: "L-am iertat, stiu ca ii pare rau, ca n-a gandit in acele momente si ca nu a putut sa se abtina, dar ..."

    Daca, dupa starea in care te-a adus, l-ai iertat (??!! ) inseamna ca esti o ... P.R.O.A.S.T.A !

Trimite un comentariu