Skip to main content

PRESA DE AZI. Reclamă la Orange TV pe prima pagină a patru ziare

 

presa de azi 12 iunieOrange a cumnpărat primele pagini a patru ziare naționale pentru a face reclamă la noul serviciu de televiziune pe care l-a lansat astăzi. Astfel, ziarele Adevărul, Ziarul Financiar, ProSport și Click au prima pagină identice cu mesajul: “televiziunea se schimbă cu Orange”. Din cele patru ziare doar Click și-a dublat prima pagină, restul au intrat direct cu conținutul ziarului.

Publicitate

România liberă și Evenimentul zilei își încep edițiile de astăzi cu articole despre decizia președintelui Traian Băsescu de a organiza un nou referendum pe tema parlamentului unicameral. “Referendumul care lasă USL în off-side”, titrează România liberă pe prima pagină. Evenimentul zilei are pe prima pagină titlul: “Băsescu declanșează un nou Referendum: Parlamentarii să respecte votul românilor!”.

“Președintele Traian Băsescu a produs aseară o lovitură de teatru politică în momentul în care a anunțat declanșarea procedurii constituționale de convocare a unui referendum, cu exact aceleași întrebări ca la referendumul din noiembrie 2009: “Sunteți de acord cu un parlament unicameral?” și “Sunteți de acord cu maximum 300 de parlamentari?””, scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul: Constituție contra României
  • Gazeta Sporturilor: La Dinamo vin jucători pe bandă rulantă. Trupa 9
  • ProSport: Nașu’ a aflat în sfârșit de balturi
  • Click!: Ghinioanele se țin lanț de iubitul Iuliei Vântur
  • Libertatea: “L-a lăsat pentru că e urât și mai bătrân” - despre divorțul Elenei Udrea de Dorin Cocoș

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu