Skip to main content

Titlul zilei în cazul Alexandra Stan: Povestea lui Stan păţita

 

Capturaţi ecranul complet 19.06.2013 142249.bmp

Publicitate

Presa scrisă se hrăneşte încă din drama cântăreţei Alexandra Stan. Publicaţiile au pe prima pagină subiecte despre situaţia ei. Titlul zilei vine din Adevărul: „Povestea lui Stan păţita”. Nu este titlul de copertă, ci al unui articol din interior. Tot pe acelaşi subiect, Adevărul mai dă un titlul memorabil - Mitul Alexandra Stan: pe afară-i vopsită divă, pe dinăuntru e naivă.

Click! se concentrează astăzi pe managerul Alexandrei Stan: Impresarul bătăuş a divorţat pentru Alexandra Stan.

Libertatea a ţinut deschiderea de ziar pentru Ilie Năstase care „nu şi-a invitat fratele la nuntă”, dar are pe copertă şi o trimitere legată de Alexandra Stan: „Doar psihiatrul o mai poate ajuta să depăşească trauma”.

Şi pe televiziuni cazul artistei a fost amplu dezbătut. Antena 1 şi Pro TV şi-au început principalele buletine de ştiri cu acest subiect, pe care l-au dezbătut în toate felurile.

Ştirile Pro TV de la 19.00 au avut 15 minute exclusiv pe acest subiect: pe lângă ştirea propriu-zisă şi transmisiune direct de la uşa managerului bătăuş, Marcel Prodan, ştirile Pro au avut şi un mesaj de la trupa Lala Band şi de la Horia Brenciu, care s-a oferit să-i fie impresar. Ştirile au continuat apoi cu un material despre situaţia femeilor agresate din România

Observatorul 19 de ieri a avut 13 minute de Alexandra Stan şi nici acesta nu s-a lăsat mai prejos. Mihai Morar a intrat în direct din studioul Răi da buni şi a citit un mesaj dur la adresa lui Marcel Prodan.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus