Skip to main content

Titlul zilei în cazul Alexandra Stan: Povestea lui Stan pățita

 

Capturaţi ecranul complet 19.06.2013 142249.bmp

Publicitate

Presa scrisă se hrănește încă din drama cântăreței Alexandra Stan. Publicațiile au pe prima pagină subiecte despre situația ei. Titlul zilei vine din Adevărul: „Povestea lui Stan pățita”. Nu este titlul de copertă, ci al unui articol din interior. Tot pe același subiect, Adevărul mai dă un titlul memorabil - Mitul Alexandra Stan: pe afară-i vopsită divă, pe dinăuntru e naivă.

Click! se concentrează astăzi pe managerul Alexandrei Stan: Impresarul bătăuș a divorțat pentru Alexandra Stan.

Libertatea a ținut deschiderea de ziar pentru Ilie Năstase care „nu și-a invitat fratele la nuntă”, dar are pe copertă și o trimitere legată de Alexandra Stan: „Doar psihiatrul o mai poate ajuta să depășească trauma”.

Și pe televiziuni cazul artistei a fost amplu dezbătut. Antena 1 și Pro TV și-au început principalele buletine de știri cu acest subiect, pe care l-au dezbătut în toate felurile.

Știrile Pro TV de la 19.00 au avut 15 minute exclusiv pe acest subiect: pe lângă știrea propriu-zisă și transmisiune direct de la ușa managerului bătăuș, Marcel Prodan, știrile Pro au avut și un mesaj de la trupa Lala Band și de la Horia Brenciu, care s-a oferit să-i fie impresar. Știrile au continuat apoi cu un material despre situația femeilor agresate din România

Observatorul 19 de ieri a avut 13 minute de Alexandra Stan și nici acesta nu s-a lăsat mai prejos. Mihai Morar a intrat în direct din studioul Răi da buni și a citit un mesaj dur la adresa lui Marcel Prodan.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu