Skip to main content

PRESA DE AZI. Transferul lui Rusescu la Sevilla, în ziarele de sport

 

presa de azi 14 iunieZiarele de sport Gazeta Sporturilor și ProSport își deschid edițiile de astăzi cu articole despre transferul de 2,2 milioane de euro al lui Rusescu la Sevilla. Gazeta Sporturilor titrează pe prima pagină “Steaua boantă”, iar ProSport are ca titlu de primă pagină “Salvador Raul”.

Publicitate

“Roș-albaștrii au rămas fără omul care a contribuit decisiv la 40% dintre golurile echipei sale în sezonul trecut. Rusescu ajunge la FC Sevilla, locul 9 din Primera Division. Steaua va primi 2,5 milioane de euro, de 25 de ori mai mult decât a plătit pe el, în timp ce atacantul de 25 de ani va câștiga 500.000 de euro, de 4 ori mai mult decât în Ghencea”, scrie Gazeta Sporturilor pe prima pagină.

Adevărul de weekend are pe prima pagină deschiderea unui amplu material despre bicicletele Pegas. “Pegas, copilăria pe două roți”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

“În urmă cu peste două decenii, bicicletele cu nume de personaj mitologic erau visul copiilor din România socialistă. Astăzi, sub brandul Pegas se fac noi bicle. De data aceasta, mai de fițe, publicul-țintă fiind, în special, tineretul trendy”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei: Magistrații spulberă “Constituția lui Crin”
  • România liberă: Eroii de cartier. Cum pot fi învinse autoritățile locale
  • Libertatea: Gabriela Cristea și Marcel Toader au scos 80.000 de eeuro din circul făcut la TV!
  • Click!: Gabi Cristea a scăpat de soț în 15 minute

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu