Skip to main content

PRESA DE AZI. Transferul lui Rusescu la Sevilla, în ziarele de sport

 

presa de azi 14 iunieZiarele de sport Gazeta Sporturilor şi ProSport îşi deschid ediţiile de astăzi cu articole despre transferul de 2,2 milioane de euro al lui Rusescu la Sevilla. Gazeta Sporturilor titrează pe prima pagină “Steaua boantă”, iar ProSport are ca titlu de primă pagină “Salvador Raul”.

Publicitate

“Roş-albaştrii au rămas fără omul care a contribuit decisiv la 40% dintre golurile echipei sale în sezonul trecut. Rusescu ajunge la FC Sevilla, locul 9 din Primera Division. Steaua va primi 2,5 milioane de euro, de 25 de ori mai mult decât a plătit pe el, în timp ce atacantul de 25 de ani va câştiga 500.000 de euro, de 4 ori mai mult decât în Ghencea”, scrie Gazeta Sporturilor pe prima pagină.

Adevărul de weekend are pe prima pagină deschiderea unui amplu material despre bicicletele Pegas. “Pegas, copilăria pe două roţi”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

“În urmă cu peste două decenii, bicicletele cu nume de personaj mitologic erau visul copiilor din România socialistă. Astăzi, sub brandul Pegas se fac noi bicle. De data aceasta, mai de fiţe, publicul-ţintă fiind, în special, tineretul trendy”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei: Magistraţii spulberă “Constituţia lui Crin”
  • România liberă: Eroii de cartier. Cum pot fi învinse autorităţile locale
  • Libertatea: Gabriela Cristea şi Marcel Toader au scos 80.000 de eeuro din circul făcut la TV!
  • Click!: Gabi Cristea a scăpat de soţ în 15 minute

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus