Skip to main content

PRESA DE AZI. UEFA a deschis cazul împotriva Stelei, scriu ziarele de sport

 

presa de azi 11 iunieZiarele de sport Gazeta Sporturilor şi Pro Sport îşi deschid ediţiile de astăzi cu articole despre anunţul UEFA că ieri a deschis cazul împotriva Stelei, fapt care ar putea afecta participarea echipei condusă de Reghecampf în Liga Campionilor. “US 24 iunie”, titrează ProSport pe prima pagină. Gazeta Sporturilor iese pe titlul: “Judecaţi”.

Publicitate

“Steaua are cel mai greu meci din istorie în săptămâna 24-30 iunie, când UEFA va comunica decizia privind participarea sau nu în Liga Campionilor. Forul european a anunţat ieri că echipa din Ghencea va fi judecată pentru cazul de corupţie din “cazul Valiza””, scrie ProSport pe prima pagină.

Gazeta Sporturilor scrie că “nicio echipă care a fost investigată pentru corupţie nu a scăpat nepedepsită la Comisia de Disciplină a forului european“.

Evenimentul zilei continuă să-şi deschidă ediţia cu un articol legat de cazul de şantaj în care este anchetat şeful Antena Group, Sorin Alexandrescu. “Dosarul şantajului. Ce informaţii a dat la DNA angajata lui Voiculescu!”, titrează EVZ pe prima pagină.

“Directoarea de marketing Cristina Jura a fost înregistrată de anchetatori atunci când a discutat telefonic cu şeful său direct, Sorin Alexandrescu, iar ieri a trebuit să dea explicaţii cu privire la apariţia promo-ului pe postul de televiziune. Vor urma la audieri şi alţi angajaţi ai televiziunii, Dan Matiescu, director Intact Publishing, cel care a semnat o adresă către Dumitru Dragomir, dar şi Dan şi Camelia Voiculescu”, scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor de astăzi.

  • Adevărul: Viitura Dunării ne prinde fără diguri
  • România liberă: România, mai rău ca Ungaria?
  • Click!: Şoc! Uite cum arată Sorana fără machiaj
  • Libertatea: Au divorţat!
  • Naţional: “Perversa” de la Palatul Victoriei a eşuat!

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus