Skip to main content

PRESA DE AZI. UEFA a deschis cazul împotriva Stelei, scriu ziarele de sport

 

presa de azi 11 iunieZiarele de sport Gazeta Sporturilor și Pro Sport își deschid edițiile de astăzi cu articole despre anunțul UEFA că ieri a deschis cazul împotriva Stelei, fapt care ar putea afecta participarea echipei condusă de Reghecampf în Liga Campionilor. “US 24 iunie”, titrează ProSport pe prima pagină. Gazeta Sporturilor iese pe titlul: “Judecați”.

Publicitate

“Steaua are cel mai greu meci din istorie în săptămâna 24-30 iunie, când UEFA va comunica decizia privind participarea sau nu în Liga Campionilor. Forul european a anunțat ieri că echipa din Ghencea va fi judecată pentru cazul de corupție din “cazul Valiza””, scrie ProSport pe prima pagină.

Gazeta Sporturilor scrie că “nicio echipă care a fost investigată pentru corupție nu a scăpat nepedepsită la Comisia de Disciplină a forului european“.

Evenimentul zilei continuă să-și deschidă ediția cu un articol legat de cazul de șantaj în care este anchetat șeful Antena Group, Sorin Alexandrescu. “Dosarul șantajului. Ce informații a dat la DNA angajata lui Voiculescu!”, titrează EVZ pe prima pagină.

“Directoarea de marketing Cristina Jura a fost înregistrată de anchetatori atunci când a discutat telefonic cu șeful său direct, Sorin Alexandrescu, iar ieri a trebuit să dea explicații cu privire la apariția promo-ului pe postul de televiziune. Vor urma la audieri și alți angajați ai televiziunii, Dan Matiescu, director Intact Publishing, cel care a semnat o adresă către Dumitru Dragomir, dar și Dan și Camelia Voiculescu”, scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor de astăzi.

  • Adevărul: Viitura Dunării ne prinde fără diguri
  • România liberă: România, mai rău ca Ungaria?
  • Click!: Șoc! Uite cum arată Sorana fără machiaj
  • Libertatea: Au divorțat!
  • Național: “Perversa” de la Palatul Victoriei a eșuat!

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu