Skip to main content

Realitatea TV are o nouă conducere editorială

 

Foto: Remus Badea, Mediafax Foto
Foto: Remus Badea, Mediafax Foto

Publicitate

Cozmin Guşă, acţionarul majoritar (alături de omul de afaceri Maricel Păcuraru) al Realitatea Media, părăseşte poziţia de Director editorial al Realitatea TV. Iar locul lui va fi luat de un Consiliu Editorial format din Vera Secrieru, Raluca Finta şi Sorin Kosz, scrie Realitatea.net.

Acest nou Consiliu Editorial își va începe activitatea în cursul săptămânii viitoare și va avea rolul de a coordona strategia editoriala a grupului.

„Ei vor fi responsabili atât de strategia televiziunii, cât și de strategia site-urilor de internet, a revistelor pe care le-am achiziționat (Tabu, Super Bebe și Bucătăria pentru toți), cât și de cea a radioului, deocamdată, până în toamnă, când vom integra o strategie diferită pentru radiourile pe care le deținem în portofoliu. O dată pe lună mă voi întâlni și eu cu ei pentru a discuta strategia pe termen mediu și lung. În rest, decizia le aparține zi de zi” a declarat Cozmin Guşă.

Celelalte poziții de conducere în cadrul trustului

La Realitatea TV, Mura Frînculescu rămâne pe poziția de Director executiv, „cu rol de interfață între editorial și administrativ, dar și de reprezentare în fața instituțiilor și a partenerilor, inclusiv CNA”.

Decizia cotidiană asupra conținutului programelor de televiziune va fi luată de trei persoane cu funcții de Editor of the day (EOD): Bianca Oanea, Mădălina Dulamă şi Horaţiu Mihai.

Robert Tătăruş va fi Manager de proiecte speciale ale trustului Realitatea, iar la nivelul managementului site-urilor, alături de Sorin Kosz, care este și în Consiliul editorial, vor fi responsabili Viorel Dobran și Dan Duca.

„Activitatea tehnico-economico-administrativa este și va fi supervizată în continuare de către partenerul meu Maricel Păcuraru, prin intermediul unor manageri desemnați”, spune Cozmin Guşă.

„Vedetele postului au un rol foarte important în a-și maximiza audiența pe sloturile unde decid în mare măsura, pentru ca fiecare dintre cei care se pot numi vedetele postului în politica pe care am implementat-o are un rol mare în decizia asupra contentului, alături de producătorul emisiunii, dar înaintea acestuia, fiind oameni cu state vechi de serviciu în presa, precum Rareş Bogdan, Andreea Creţulescu sau Silviu Mânăstire", a spus Cozmin Gușă.

Cozmin Guşă se va muta, împreună cu familia, la Oradea, începând cu 1 iulie. Îşi va relua activitatea universitară în două centre din Transilvania, unde va avea cursuri pentru două școli doctorale, unul pe geopolitică, iar celalalt va fi despre mecanismele exercitării puterii.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • ALTI REPORTERI NEPLATITI INCA ASTEAPTA BANII DE LA GUSA SI CERCETATUL PENAL, maricel pacuraru, PT MUNCA PRESTATA IN PRIMELE 4 LUNI ALE ANULUI 2013, DAR NICIO INSTITUTIE A STATULUI NU SE SESIZEAZA CA LA FIRMA CARE ADMINISTREAZA STATIA REALITATEA TV AR PUTEA FI CEVA PUTRED=ILEGAL...
  • E interesant ca preda cursuri politice unul care a iesit pe usa din dos din politica, dupa ce a lins blide la stanga si la dreapta, apoi a muscat mainile celor care i-au dat de mancare. Ca si creator de jurnalism, pe Gusa il definesc mai multe nume: Laura Andresan, Lavinia Sandru, Rares Bogdan, Silviu Manastire etc. Adica unul si unul, fratilor. A inceput cu o parasuta si a terminat cu niste parasutati, pentru care "investigatiile" se rezuma la texte ciordite de pe net.

Trimite un comentariu