Skip to main content

Realitatea TV are o nouă conducere editorială

 

Foto: Remus Badea, Mediafax Foto
Foto: Remus Badea, Mediafax Foto

Publicitate

Cozmin Guşă, acţionarul majoritar (alături de omul de afaceri Maricel Păcuraru) al Realitatea Media, părăseşte poziţia de Director editorial al Realitatea TV. Iar locul lui va fi luat de un Consiliu Editorial format din Vera Secrieru, Raluca Finta şi Sorin Kosz, scrie Realitatea.net.

Acest nou Consiliu Editorial îşi va începe activitatea în cursul săptămânii viitoare şi va avea rolul de a coordona strategia editoriala a grupului.

„Ei vor fi responsabili atât de strategia televiziunii, cât şi de strategia site-urilor de internet, a revistelor pe care le-am achiziţionat (Tabu, Super Bebe şi Bucătăria pentru toţi), cât şi de cea a radioului, deocamdată, până în toamnă, când vom integra o strategie diferită pentru radiourile pe care le deţinem în portofoliu. O dată pe lună mă voi întâlni şi eu cu ei pentru a discuta strategia pe termen mediu şi lung. În rest, decizia le aparţine zi de zi” a declarat Cozmin Guşă.

Celelalte poziţii de conducere în cadrul trustului

La Realitatea TV, Mura Frînculescu rămâne pe poziţia de Director executiv, „cu rol de interfaţă între editorial şi administrativ, dar şi de reprezentare în faţa instituţiilor şi a partenerilor, inclusiv CNA”.

Decizia cotidiană asupra conţinutului programelor de televiziune va fi luată de trei persoane cu funcţii de Editor of the day (EOD): Bianca Oanea, Mădălina Dulamă şi Horaţiu Mihai.

Robert Tătăruş va fi Manager de proiecte speciale ale trustului Realitatea, iar la nivelul managementului site-urilor, alături de Sorin Kosz, care este şi în Consiliul editorial, vor fi responsabili Viorel Dobran şi Dan Duca.

„Activitatea tehnico-economico-administrativa este şi va fi supervizată în continuare de către partenerul meu Maricel Păcuraru, prin intermediul unor manageri desemnaţi”, spune Cozmin Guşă.

„Vedetele postului au un rol foarte important în a-şi maximiza audienţa pe sloturile unde decid în mare măsura, pentru ca fiecare dintre cei care se pot numi vedetele postului în politica pe care am implementat-o are un rol mare în decizia asupra contentului, alături de producătorul emisiunii, dar înaintea acestuia, fiind oameni cu state vechi de serviciu în presa, precum Rareş Bogdan, Andreea Creţulescu sau Silviu Mânăstire", a spus Cozmin Guşă.

Cozmin Guşă se va muta, împreună cu familia, la Oradea, începând cu 1 iulie. Îşi va relua activitatea universitară în două centre din Transilvania, unde va avea cursuri pentru două şcoli doctorale, unul pe geopolitică, iar celalalt va fi despre mecanismele exercitării puterii.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • matrox matrox
    ALTI REPORTERI NEPLATITI INCA ASTEAPTA BANII DE LA GUSA SI CERCETATUL PENAL, maricel pacuraru, PT MUNCA PRESTATA IN PRIMELE 4 LUNI ALE ANULUI 2013, DAR NICIO INSTITUTIE A STATULUI NU SE SESIZEAZA CA LA FIRMA CARE ADMINISTREAZA STATIA REALITATEA TV AR PUTEA FI CEVA PUTRED=ILEGAL...
  • Reporter neplatit Reporter neplatit
    E interesant ca preda cursuri politice unul care a iesit pe usa din dos din politica, dupa ce a lins blide la stanga si la dreapta, apoi a muscat mainile celor care i-au dat de mancare. Ca si creator de jurnalism, pe Gusa il definesc mai multe nume: Laura Andresan, Lavinia Sandru, Rares Bogdan, Silviu Manastire etc. Adica unul si unul, fratilor. A inceput cu o parasuta si a terminat cu niste parasutati, pentru care "investigatiile" se rezuma la texte ciordite de pe net.

Trimite un comentariu

sus