Skip to main content

Senatul respinge sesizarea CSM în privința unei presupuse campanii a Antenei 3: E de competența CNA

 

Capturaţi ecranul complet 07.06.2013 151143.bmp

Publicitate

Posibilele abateri de la deontologia profesională în spațiul audiovizual sunt de competența CNA”, a fost răspunsul Comisiei de Cultură și media a Senatului în legătură de o presupusă campanie a trustului Intact împotriva CSM.

Discuția pe acest subiect a avut loc astăzi, după ce Consiliului Superior al Magistraturii a cerut, săptămâna trecută, Inspecţiei Judiciare să facă verificări privind posibila încălcare a independenţei justiţiei de trustul Intact, care prin Antena 3 a declanşat o campanie "susţinută, agresivă" împotriva unor instituţii ale sistemului judiciar şi a unor magistraţi”, despre care paginademedia.ro a scris AICI.

Comunicatul Senatului, în continuare: 

În legătură cu solicitarea primită de către Comisia pentru Cultură și media a Senatului, de a avea un punct de vedere privind sesizarea, de către Consiliul Superior al Magistraturii, a inspecției Judiciare, vizând o presupusă „campanie declanșată împotriva unor instituții ale sistemului judiciar, precum și a unor magistrați”, Comisia pentru cultură a Senatului atrage atenția tuturor celor interesați, inclusiv CSM, că posibilele abateri de la deontologia profesională în spațiul audiovizual sunt de competența CNA și nu a altor instituții sau departamente/direcții ale acestora.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • numai spectatori de santaj tv sunt pe aici?antena 3 este cea mai imputita si corupta televiziune din Romania.ceva mai jegos ca antena 3 si toti asa zisii jurnalisti(securisti ca felix si santajati de felix toti fara exceptie) nu gasesti in UE.Rusine sa va fie Antena 3 si mi-e mila de cei care s-au lasat spalati la creier si care au ajuns niste robotei cu sloganuri in loc de propria gandire.
 • Astia ar face orice numai sa dea cumva in antene si in special in antena 3. poate daca cei de la antena 3 ar inceta sa ii demaste asa ar inceta si ei...
 • Antena 3 numai televiziune serioasa de sitiri nu se poate numi. a dat in patima tabloidei RTV...aseara, un creator de moda isi dadea cu parere cu privire la tinuta prea eleganta a judecatoarei Iulia Motoc si ii facea recomandari acesteia cu ce si cum sa se imbrace, pe viitor, la anumite evenimente protocolare.
 • Duduia Iulia,
  Poti sa ne arati si noua sesizarea/solicitarea CSM transmisa Senatului si la care acesta a raspuns in acest mod? Senatul nu a raspuns CSM nimic, asa cum -cu nestiinta sau poate din alte motive- afirmi mataluta in titlul articolului, pentru simplul motiv ca CSM nu a cerut nimic Senatului/comisiei de cultura.
  Musiu Georgica Severin, invitat permanent in studiourile A3, a primit o cerere (nu spune de la cine, dar putem banui un coleg de platou:)) ) prin care I s-a solicitat un punct de vedere cu privire la
  sesizarea de catre CSM a inspectiei Judiciare.
  Cu alte cuvinte, si-a dat si el cu parerea, asa cum o fac si eu aici. Insa nici eu si nici el nu-I putem impune CSM ce sa faca sau cui sa se adreseze.
 • Bineinteles ca csm-ul se baga imediat peste cei care le dezvaluie marsaviile facute cu stiinta tatucii.ca fara el nici un fir de praf nu se misca.sa le fie rusine frate justitia trebuie sa fie impartiala nu sa slugareasca pe patronul absolut.

Trimite un comentariu