Skip to main content

Situație tensionată la România liberă: din nou grevă, a doua din acest an. Mâine se tranșează problema

 

Adamescu ZF
Sursa: ZF

Publicitate

EXCLUSIV. Ziarul România liberă trece, din nou, prin momente dificile, după ce ziariștii cotidianului au intrat iar în grevă astăzi, pentru câteva ore.

De la ora 13.30, jurnaliștii au încetat lucrul, existând riscul ca ziarul să nu mai apară în ziua următoare.

Situația vine ca urmare a dificultăților financiare ale grupului deținut de Dan Grigore Adamescu: salariile nu au mai fost plătite de aproape trei luni.

Greva a încetat în jurul orei 18.00, după ce angajații ziarului au obținut de la Dan Grigore Adamescu promisiunea tranșării crizei într-o întâlnire care va avea loc mâine.

Practic, întâlnirea programată mâine urmează să decidă soarta ziarului România liberă: se separă de trustul care cuprinde mai multe publicații și site-uri, fiind titlul cu cele mai încasări, se închide sau trece pe online.

Greva de astăzi este a doua de la România liberă din acest an. În luna februarie (după cum Paginademedia.ro a scris aici), după câteva ore de grevă, angajații ziarului au obținut o plată eșalonată a salariilor restante, calendar de care conducerea ziarului nu a mai ținut cont ulterior.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Mai apare Romania libera? Vanzatoarea de la chiosc mi-a zis ca au trecut online de doua luni si nici nu mai primeste la chiosc e atunci. Vedeti sa nu fie o farsa. RL nu mai apare in print de mult timp. Au scos doar niste suplimente jenante, dar ziarul propriu zis nu mai apare demult
  • Groparii ziarului sunt Dan Adamescu, Dan Turturica si mincinosul Adrian (Adi) Rus. De fapt echipa este una de demagogi, oameni fara scoala (exceptie Dan Adamescu care a facut ASE). Dan turturica nu poate arata nici o diploma de licenta. Aprorpo, de tirajele de 500-1.000 buc/zi nu spune nimeni nimic?Nu se sesizeaza nimeni. O impostura marca Adamescu&Turturica&Rus si valetii libidinosi.
  • Adamescu este un gropar de profesie. Sa nu uitam ca acum ingroapa si echipa de fotbal Otelul Galati, de unde a furat 7 milioane de euro. Acum si fotbalistii de acolo au aceeasi soarta precum ziaristii de la RL.

Trimite un comentariu