Skip to main content

Sorin Alexandrescu: Am discutat cu administratorul Ioan Bendei exclusiv despre contractul cu SC Bodu

 

sorin-alexandrescu-3Directorul Antena TV Group Sorin Alexandrescu a spus astăzi, în faţa instanţei, că a discutat cu administratorul Ioan Bendei, nu cu persoana fizică, iar discuţiile au vizat exclusiv contractul dintre RCS&RDS şi SC Bodu, susţinând că voia ca documentul să fie "divulgat publicului indiferent de situaţie", relatează Mediafax.

Publicitate

Tribunalul Bucureşti judecă astăzi recursul făcut de directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, împotriva deciziei din 31 mai a Judecătoriei Sectorului 1 de arestare preventivă a sa pentru şantaj.

Sorin Alexandrescu a fost audiat de instanţă, arătând că intenţia lui clară din tot acest caz era aceea de a realiza o anchetă jurnalistică ce avea la bază un contract încheiat între SC Bodu SRL, firma lui Dumitru Dragomir, şi RCS&RDS. Alexandrescu a susţinut că, indiferent de situaţie, el dorea divulgarea către public a acestui contract.

Acesta a mai spus că este directorul general al Antena TV Group, şi nu al Intact Publishing, făcând referire la adresa primită de Ioan Bendei la sediul RCS&RDS, care a fost transmisă de Jurnalul Naţional, ce aparţine de Intact Publishing, şi în care se solicitau informaţii privind contractul încheiat cu SC Bodu SRL.

Alexandrescu a precizat că a aflat despre acea adresă transmisă de Jurnalul Naţional chiar de la Ioan Bendei, în 26 aprilie, când acesta a venit la biroul lui.

Întrebat insistent de instanţă de ce în interceptări apare că spune că s-a emis o adresă către RCS&RDS şi către SC Bodu, Alexandrescu a declarat:

"Bendei mi-a spus de cinci-şase ori că un astfel de contract nu există, iar eu am spus atunci că Antena Group va face adrese pentru verificări şi în acest context reiese de pe interceptări menţiunea la sintagma de adrese. (...) El nega existenţa acelui contract, după care arăta că va face verificări şi tot aşa".

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    hai las-o moarta ca nu poti sa iti intorci cuvintele,ca nu esti in Matrix :)
  • dodonel dodonel
    da, e un jeg periculos. si nu e prima oara cand cere "ceva". altii care n-au vrut sa "dea", n-au mai lucrat cu antenele. poate ca niste patroni de case de productii ar trebui sa iasa si sa spuna una...alta ...
  • protopopescu protopopescu
    ai sa razi dar nu este prost deloc. este un mare smecher si un mare spagar. iar fostul sot al Cameliei Voiculescu a avut sarcina de a se ocupa de dosarul lui, de apartenenta la servicii, samd. in orice caz omul este foarte periculos.
  • Nelu (ENEL) Nelu (ENEL)
    Am inteles ca Voiculescu Dan are obiceiul de a se uita minute in sir la fotografiile celor pe care urmeaza sa ii angajeze sau sa ii promoveze. Cred ca la fățăul ăstuia de inculpat Alexandrescu Sorin s-a uitat luni de zile, dor-doar o remarca ceva, vreo lumină ceva... Față de prost ca a ăstuia eu nu am văzut... Pur si simplu pe ăsta nu poti sa il lasi singur intr-o cameră cu prize.

Trimite un comentariu

sus