Skip to main content

Sorin Alexandrescu, şeful Antenelor, eliberat de judecători. Decizia este definitivă. Argumentele acuzării şi ale apărării

 

sorin-alexandrescu-2Sorin Alexandrescu, şeful Antenelor, a fost astăzi eliberat de judecători, scrie Gandul.info. Decizia este definitivă.

Publicitate

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei, a decis definitiv, în urmă cu puţin timp, Tribunalul Bucureşti, care a admis recursul faţă de arestarea preventivă dispusă în cazul acestuia.

Prin aceeaşi hotărâre, instanţa i-a dat lui Alexandrescu interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile.

La judecarea recursului, procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a arătat că probele din dosarul lui Sorin Alexandrescu dovedesc premeditarea şi perseverenţa infracţională a acestuia în legătură cu şantajul făcut asupra lui Ioan Bendei şi că directorul Antena TV Group s-a folosit de cunoştinţele şi funcţia sa.

De cealaltă parte, avocatul lui Alexandrescu a arătat că probele nu dovedesc o infracţiune de şantaj şi că subiectul infracţiunii nu este clientul său, iar în acest context a cerut eliberarea sa.

Judecătoria Sectorului 1 a decis, în 31 mai, arestarea preventivă pentru 29 de zile a directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • udialan udialan
    mad79 - de acord cu tine, dar..."dar", uite ca intotdeauna pe dambovitza noastra cea naclaita exista un DAR! de acord cu acele chichite avocatesti, ele exista pretutindeni in lume, domne de acord si cu judecatori care INTERPRETEAZA (fara a fi nici traducatori din lb straini, fara a fi nici cantaciosi de folclor moldovenesc) legea - insa, sa interpretezi asa, la 180 grade, radical, fix pe dos, total in raspar etcetcetc!!!!!!!!!!!!!! chiar asa?!? adica, dincolo de orice si la modul pur obiectiv si abstract: treaba e cel putin dubioasa, ca sa nu zic ca PUTE, da' na, tocmai am zis 0! si mai zici tu mad79 ca "el a scapat pe moment"...stii, momentul asta poate fi o chestiune definitiva, uneori! poate arestul asta preventiv de 1 sapt a fost numai un...teaser! stii, pe acelasi sistem in care A3 a dat "promo" ul pe tv cu mari dezvaluiri din fotbal etc...SI PANA LA URMA NU AU MAI DAT!!!!! de ce?
    *** precizare pt eventualii copii care citesc pe aici: dragilor, cand este prepozitie, LA se scrie legat (la inchisoare!!!)! in comentariul meu de sus... gresit! nu e prepozitie, deci ...liniutza "l-a condamnat"!

    ***mai e ceva mad79: voiculescu a zis sententios ca "n o sa ramana asa lucrurile in tara asta!!!" domne, bine ar fi sa se mai schimbe una-alta in tara asta, chiar prin pctele esentiale, dar oare cu ce ...subtext o fi zis 'mnealui apropoul?
  • mad79 mad79
    nu inseamna deloc asta,ci ca unii judecatori au interpretat legea intr-un fel,ceilalti in alt fel!Asa e justitia noastra cu lipsuri si plina de chichite avocatesti!
    Oricum ce e mai greu acum urmeaza a fi judecat.El a scapat doar pe moment!
  • udialan udialan
    DECI o instanta la condamnat, alta a zis "baiiii, stai asa ca nu i asa!"...inseamna ca una dintre cele 2 instante este PENALA si ar trb cazata la Rahova ???

Trimite un comentariu

sus