Skip to main content

Traian Băsescu se întâlnește față-n față, la ICEEfest, cu “prietenii” de pe Facebook

 

Traian-Basescu-2

Publicitate

Președintele Traian Băsescu se întâlnește, mâine, la ICEEfest, cu “prietenii” săi de pe pagina Facebook “Alături de Președintele Nostru”.

Intalnirea va avea loc, mâine (joi, 6 iunie), la ora 17.00, la invitatia organizatorilor, in cadrul ICEEfestInteractive Central and Eastern Europe Festival – cel mai important eveniment dedicat comunicarii online si industriei interactive care are loc in regiune maine si vineri, la Grand Cinema Digiplex, din cadrul Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Evenimentul se va desfasura sub forma unui interviu live pe tema relatiei dintre oamenii politici si social media, moderat de Dragos Stanca, organizator ICEEfest. Discutia va fi urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri din partea publicului.

Audienta va fi formata din fani ai paginii “Alături de Președintele Nostru”, pe baza unei selectii facute de acestia in urma unui concurs realizat pe Facebook.

Intalnirea va fi transmisa prin live streaming, la adresa www.ltv.ro

Detalii legate de festival se gasesc pe site-ul oficial www.iceefest.com

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ala si Adela, sunteti doua ouate constupate cu creerul spalat de haznaua3, voi inca nu realizati cine si cum va spalat creerele? va spun eu; toti santajistii si lichelele lui felix turnatorul.Succes domnule presedinte Traian Basescu, sanatate va doresc si sa fiti un bunic fericit.
  • adela, aia 7,4 milioane dupa calculele voastre stupide. dragi uslinosi, nu va mai amagiti singuri...sunt si oameni care gandesc cu propriile creiere, nu cu ale antenelor!

Trimite un comentariu