Skip to main content

19 Iulie. Șeful Rusu+Borțun Brand Growers: Fee-urile de digital și social media sunt salvarea agențiilor

 

catalin rusu

Publicitate

DE UNDE VINE SALVAREA AGENȚIILOR? Câștigurile din proiectele de comunicarea digitală vor duce la creșterea agențiilor de comunicare, pentru că acestea sunt constante și continuee, în timp ce fee-urile pe creație sunt mai rare, a declarat pentru Wall-Street.ro, Cătălin Rusu, CEO și director de creație al agenției de strategie și manifestare creativă de brand Rusu+ Borțun Brand Growers.

"Nu fee-urile de creație sunt salvarea agențiilor pentru că sunt mai rare, ci cele de creație digitală, de social media, pentru digital pentru că acolo ai nevoie de constanța, în timp ce la creație este nevoie, în unele cazuri, doar de împrospătare punctuală. Bugetele continuă să scadă per ansamblu, dar să crească pe online, iar pe noi ne avantajează acest lucru pentru că suntem o agenție care face creație, branding și digital. Companiile care au crescut în ultimii ani au fost agențiile care au pus online-ul în centru”, explică Rusu.
Șeful Rusu+Borțun Brand Growers: Fee-urile de digital și social media sunt salvarea agențiilor, nu cele de creație


GOOGLE PLAY BOOKS, DISPONIBIL ȘI ÎN ROMÂNIA. Google a anunţat, ieri, că secţiunea de cărţi electronice este disponibilă în Google Play şi pentru utilizatorii din România, începând din această săptămână, scrie Mediafax.
Conform sursei citate, "Google Play foloseşte puterea cloud-ului pentru a gestiona divertismentul digital", astfel încât cei interesaţi pot cumpăra o carte pe telefon şi o pot avea disponibilă instantaneu şi pe computer sau tabletă, iar lectura poate fi continuată oricând din locul unde a fost întreruptă.
Potrivit comunicatului, lectura poate fi continuată chiar şi atunci când nu există o conexiune la internet, "ceea ce face Google Play Books un bun partener pentru un zbor lung sau o călătorie cu trenul".
Google Play Books, disponibil şi pentru utilizatorii din România


 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu