Skip to main content

Alexandra Stan, cea mai mediatizată vedetă din presa scrisă

 

Alexandra-stanAlexandra Stan şi Gigi Becali ocupă primele locuri în topul celor mai mediatizate vedete în presa scrisă, potrivit celui mai recent raport mediaTRUST, realizat pe intervalul 15 iunie - 14 iulie.

Publicitate

Agresarea Alexandrei Stan de către propriul impresar, Marcel Prodan, urmată de spitalizarea vedetei, a fost cel mai mediatizat subiect monden al perioadei 15 iunie - 14 iulie. Astfel, solista a intrat pentru prima dată în topul mediaTrust direct pe prima poziţie, cu 99 de menţiuni în presa scrisă. Cele mai multe apariţii, 14, au fost consemnate în tabloidul Click.

Bianca Drăguşanu îşi menţine poziţia secundă în clasament, cu 71 de menţiuni, cele mai multe fiind legate de relaţia cu Victor Slav şi apariţiile mondene.

Antonia, prezenţă mai degrabă pasageră în topul mediaTRUST, a obţinut cea mai bună clasare de până în prezent - locul al treilea, cu 70 de menţiuni, una mai puţin decât Bianca Drăguşanu. Cele mai multe articole în care vedeta a fost mediatizată au avut ca subiect controversata relaţie dintre ea şi Alex Velea.

Andreea Marin a “căzut” pe poziţia a patra, cu 58 de apariţii, cu şapte mai multe decât a înregistrat rivala Mihaela Rădulescu, următoarea clasată.

O altă prezenţă inedită în topul mediaTRUST este cea a Roxanei Ionescu. Debutul emisiunii “Vedete la apă”, a cărei co-prezentatoare este, i-a asigurat Roxanei intrarea în top, pe poziţia a zecea, cu 36 de apariţii în presa scrisă.

vedete in presa scrisa

Topul celor mai mediatizate personalităţi masculine

În ceea ce priveşte clasamentul celor mai mediatizate personalităţi masculine în presa scrisă, Gigi Becali continuă, chiar şi după gratii, să ţină prima pagină a ziarelor. Astfel, patronul Stelei a înregistrat în perioada 15 iunie - 14 iulie 335 de apariţii, mai puţin de jumătate faţă de luna precedentă de studiu.

Altă dovadă că fotbalul în general şi Steaua, în particular, sunt intens mediatizate în presa scrisă este clasarea pe locul doi a lui Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, cu 236 de apariţii. “Reghe” şi-a păstrat astfel poziţia de luna trecută, deşi numărul de apariţii a scăzut uşor. Mircea Sandu l-a dat jos pe Victor Piţurcă de pe treapta a treia a podiumului, preşedintele FRF înregistrând 213 apariţii.

Singurele prezenţe masculine din top 10 care nu au legătură cu lumea fotbalului sunt Cătălin Botezatu (locul şapte, 54 de apariţii) şi Alex Velea (locul nouă, 48 de apariţii).

Celebrităţi pe coperte

În privinţa apariţiilor de copertă, primele locuri sunt ocupate de acelaşi Gigi Becali, cu 44 de menţiuni, urmat de Alexandra Stan (33) şi Mircea Sandu (31). Laurenţiu Reghecampf şi Mitică Dragomir încheie top 5, cu 25, respectiv 22 de apariţii pe coperte.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus