Skip to main content

Audienţe record pentru site-urile de ştiri din Marea Britanie, în ziua naşterii copilului regal

 

Mail OnlineNaşterea copilului regal i-a adus site-ului Mail Online cea mai mare audienţă de până acum, în timp ce traficul ediţiilor online ale ziarelor britanice şi ale site-urilor de media din aceeaşi ţară a crescut cu aproape 50%, scrie The Guardian. Luni a fost astfel cea mai bună zi de anul acesta în privinţa traficului online.

Publicitate

Mail Online a înregistrat luni 10,57 de milioane de vizitatori unici, cu 1 milion mai mult decât recordul anterior de audienţă atins în ziua atentatului de la maratonul din Boston, din luna aprilie.

Site-urile de ştiri au atins împreună un trafic de 94 de milioane de vizitatori unici, cu aproape 10 milioane de utilizatori mai mult decât atentatul cu bombă din Boston (85 de milioane).

În topul site-urilor cu cel mai mare trafic în ziua naşterii copilului lui Kate, Mail Online este urmat de The Sun, The Guardian, Daily Telegraph, Daily Mirror şi Independent.

Ziarele tabloide au înregistrat de două ori mai mult trafic decât titlurile quality (aici intră Times Online şi Financial Times, amândouă cu taxe pentru conţinutul online).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus