Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Camelia Voiculescu, pe toate posturile de știri. Pe Antena 3 era „polițistul lu' pește”

 

Capturaţi ecranul complet 11.07.2013 121507.bmp
Audierea și punerea sub acuzare a Cameliei Voiculescu, președintele grupului media Intact Media Group, la DNA a fost principalul subiect al televiziunilor de știri. Nu și la Antena 3. Postul de știri al trustului Intact avea o știre despre „Polițiștii lu' pește”, mai mulți polițiști anchetați de corpul de control al Ministerului de Interne pentru că ar fi primit drept șpagă pește și whisky.

Publicitate

Antena 3 a anunțat punerea sub acuzare a Cameliei Voiculescu la o oră după toate celelalte televiziuni de știri.

Capturaţi ecranul complet 11.07.2013 130136.bmp

Paginademedia.ro prezintă în continuare capturi ale principalelor posturi de știri după ieșirea Cameliei Voiculescu și a lui Sorin Alexandrescu de la DNA.

Capturaţi ecranul complet 11.07.2013 121509.bmp Capturaţi ecranul complet 11.07.2013 121505.bmp Capturaţi ecranul complet 11.07.2013 121503.bmp Capturaţi ecranul complet 11.07.2013 121500.bmp

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Aia cu politistul lu' peste a fost, insa a fost si mare stire cum ca voiculeasca a fost si a dat declaratii, a fost chiar si declaratia ei. au citat-o de mai multe ori.
 • Prietene, trezeste-te. Audierea la DNA este una, punerea sub acuzare este alta.
  2 stiri diferite, atat dpdv al continutului cat si al timpului. Pentru cei care nu stiu, au dat stirea mai tarziu cu 1 h deoarece aveau nevoie de aprobarea "cabinetului 1".
  Ia sa-l fi pus pe Ghita sub acuzare, sa vezi ce editii special trageau, cu toata floarea comentatorilor.
  oricum, nu dezarmati, stati aproape, se pregatesc pentru diseara emisiuni in care va fi infierata atitudinea procurorilor, care au cercetat-o pe printesa lu' tata, desi "presupusul faptuitor a fost eliberat de un complet de 3 judecatori":))))
 • S-a anuntat inca de dimineata: http://www.antena3.ro/romania/camelia-voiculescu-si-sorin-alexandrescu-audiati-la-dna-in-dosarul-de-santaj-220856.html
 • au dat dupa aproape 45 de minute ! Marea televiziune de stiri ! :))
  interesant este ca au vorbit despre spaga de la MAI . Floricel Cacarau Antenescu este teminat ! Inseamna ca incep atacurile si la adresa PNL ex-partenerul din ACR ! :)
 • Femeie.... nu vezi cat de analfabeta esti, treci la clasa intai sa inveti sa scrii corect si dupa aia da-ti cu parerea pe site-uri!

Trimite un comentariu