Skip to main content

Condiţia lui MM Stoica: Dacă nu vor mai apărea ştiri neagreate de roş-albaştri, ia în calcul ridicarea interdicţiei pentru Gazeta şi ProSport

 

Sursa foto: Zonadestiri.ro
Sursa foto: Zonadestiri.ro

Publicitate

După ce în urmă cu câteva săptămâni interzicea publicaţiile de sport la antrenamentele Stelei, MM Stoica vine acum şi cu condiţii către ziariştii de specialitate.

"Dacă timp de o săptămînă, începînd cu data de luni, 22 iulie, nu voi mai depista nici o aberaţie, nici o ironie ieftină şi nici o ştire fake, mă gîndesc să ridicăm interdicţia", a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook, potrivit Gazeta Sporturilor.

Cu aceste condiţii, MM Stoica s-a adresat în special jurnaliştilor MediaPro.

"După cum se ştie, în urma atacurilor, minciunilor şi jignirilor din presă, am instituit un embargo ambelor publicaţii de «specialitate» şi posturilor de televiziune care aparţin de MediaPro", a mai scris managerul geneal al Stelei pe Facebook.

Stoica şi-a încheiat mesajul cu un îndemn către suporterii Stelei: "Pînă atunci, urmăriţi DigiSport şi DolceSport, pînă la urmă sînt singurii care merită atenţia voastră".

CONTEXT. La jumătatea lunii martie, conducerea clubului Steaua Bucureşti a decis să ridice acreditările jurnaliştilor de la ProSport din cauza “atacurilor repetate din emisiunea Ora de Pro Sport, moderata de către Ştucan Costin”, după cum se preciza într-un comunicat al Stelei.

Gazeta Sporturilor a intrat pe lista neagră a Stelei la cererea lui Laurenţiu Reghecampf, cu cîteva zile înainte de finalul cantonamentului din Austria, antrenorul fiind deranjat de unul dintre episoadele publicate de ziar despre mafia pariurilor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ziaristii lu' peste ziaristii lu' peste
    MM este un exemplu de ce nu ar trebui sa fie un conducator de club sportiv. Nu este unicat. Uneori insa, pana si acesti maimutoi violenti, au cate o actiune de bun simt. Ma refer la embargoul impotriva asa zisilor ziaristi de sport. Multi dintre ei niste indivizi care cred ca daca au scupat seminte pe stadion, asta inseamna ca se pricep la sport sau la presa in general.
    Asta nu scuza marlania si violenta lui MM, dar pana la urma se merita unii pe altii. MM este un produs al acestor ziaristi, care acum se vad loviti de cel pe care ei i-au creat.
  • Radu Radu
    Presa sportiva din Romania NU mai este presa sportiva cam de mult.
    Saracii asa zisi ziaristi, absolventi de Spiru Haret sau alte institutii private, nu stiu sa lege doua cuvinte; sunt agramati si fuduli; stiu sa provoace si sa caute scandal. MM-ul nu este nici el inger, insa are dreptate in legatura CU MINCIUNILE CARE SE SCRIU DESPRE STEAU SI NU NUMAI.
  • Alex is Alex is
    MM vine de la MaiMutoi. MM vine de la MorMoloc. MM vine de la MaMaligos. MM vine de la MaMeluc. MM vine de la MoMaie. MM vine de la MegaMAGAR! Sa te ia naiba de jeg penal ce esti. Din partea tuturor rapidistilor din tara asta si de pretutindeni.
  • nico nico
    nu inteleg cum e posibil ca titlul stirii sa nu se potriveasca cu continutul. Omul s-a vaitat de 100 de ori de stirile inventate, le-a vazut toata lumea, scrie si la voi pe site. Nu vi se pare corect? Ce parere are pagina de media despre stirile scoase din burta?
  • adi adi
    Bun. EU NU MAI VREAU STIRI DESPRE STEAUA! Nu-i faceti pe plac măgarului. Ce e asta? Adica doar știri care să-l pupe-n fund pe bătăuș?! Dati fraților si alte știri, nu doar cate macaroane mănâncă Gigi la zdup. Nu stă sportul românesc în Steaua și Gigi.
  • burningsnowflake burningsnowflake
    scuze: "presa SCRISA sportiva"
  • burningsnowflake burningsnowflake
    presa sportiva colcaie de jurnalisti "aproximativi", care au aderat cu viteza luminii la reteta "de succes" tabloida sau chiar mai de jos.
    atat GSP cat si ProSport, care din pacate reprezinta tot ce inseamna presa sportiva in Romania, au o politica/atitidine editoriala absolut mizerabila.
    sunt zeci(poate sute....) de cazuri in care cele doua ziare de sport prezinta pe prima pagina un fault sau un offside sub titlul "A fost sau n-a fost?" in conditiile in care cu o zi inainte un sportiv roman castiga o medalie la o competitie europeana sau mondiala, si nu numai...
    asa ca stirea asta din fotbal este ca un clabuc de sapun pe fund, la dusul de dimineata...
    Z-E-R-O.

Trimite un comentariu

sus