Skip to main content

Lürzer’s Archive. Cele mai bune imagini create digital vin la Bucureşti

 

Lurzer’s Archive 200 Best Digital Artists WorldwideCele mai  bune 506 imagini create sau prelucrate pe calculator vin la Bucureşti. Lucrările, adunate sub numele “Lürzer’s Archive 200 Best Digital Artists Worldwide", vor fi expuse în perioada 25-29 iulie, la Palatul Ştirbei din Bucureşti.

Publicitate

Expoziţia va fi deschisă timp de 5 zile, între orele 14.00-22.00, respectiv18.00-22.00 în zilele de weekend.

Expoziţia "Lürzer's Archive 200 Best Digital Artists Worldwide" reuneşte cele mai bune lucrări din albumul "200 Best Digital Artists Worldwide", apărut în luna mai 2013, printate în format mare, dar şi o proiecţie a tuturor celor 506 imagini din album, semnate de 200 de artişti digitali din întreaga lume, precum: Surachai Puthikulangkura, Carioca Studio sau Upstairs Studio.

Expoziţia este organizată în premieră în lume de către AdPrint Foundation şi Lürzer’s Archive şi va avea loc în spaţiul neconvenţional de la Palatul Ştirbei (Calea Victoriei 107-109), la subsol.

La vernisajul expoziţiei, care va avea loc pe 25 iulie, la ora 18.00, va fi prezent şi Michael Weinzettl – Editor in Chief Lürzer’s Archive.

Selecţia lucrărilor a fost făcută de Michael Weinzettl – Editor in Chief Lürzer’s Archive – cel care alege lucrările care apar în revistă şi în albumele speciale Lürzer’s Archive de mai bine de 25 de ani, împreună cu un juriu format din Anne Telford, scriitor şi editor, fost Managing Editor al revistei Communication Arts, Michael Jostmeier, decanul facultăţii de Design din cadrul Georg-Simon-Ohm University, Nuremberg şi Chris Christodoulou, CEO Saddington Baynes.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus