Skip to main content

Nepoata lui Carlos Santana susţine echipa TVR 2 în competiţia Vara pe val

 

Renee pe plajaNepoata lui Carlos Santana, Renee Santana, a decis să lase plaja din Mexic pentru cea din România şi să susţină echipa TVR 2 în competiţia Vara pe val. Renee a fost finalistă în Selecţia Naţională Eurovision 2013.

Publicitate

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J4DWcv-KTUI

"Renee Santana ar fi trebuit să participe încă de la prima transmisiune a programului Vara pe val, numai că vulcanul Popocatepetl, al doilea cel mai înalt munte din Mexic, şi-a intensificat activitatea. Emisiile de cenuşă au fost atât de mari încât autorităţile au emis cod galben de alertă, care precede măsurile de evacuare a populaţiei. Zeci de zboruri au fost anulate, întârziind, astfel, cu câteva zile, sosirea artistei în România", se arată într-un comunicat al TVR.

Despre Vara pe val:

Postul public vine, pentru perioada de vară, cu un format mai puțin obișnuit: o competiție între propriile posturi. TVR 1 și TVR 2 vor avea fiecare, zi de zi, trei transmisiuni în direct de la malul mării, dimineața, la prânz și seara. La sfârșitul fiecărei săptămâni, timp de două luni, o echipă va câștiga concursul.

Fiecare tronson orar va avea un format anume (matinal dinimeața, reality show după amiaza și divertisment seara).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu