Skip to main content

NOU. Știrile Paginademedia.ro, acum și pe ecranele de la metrou

 

Publicitate

NOU. Știrile Paginademedia.ro sunt accesibile, de astăzi, și celor care călătoresc cu metroul. Cele mai importante titluri ale zilei vor fi afișate pe ecranele blitzTV din stațiile de metrou.

Chiar dacă nu sunt conectați online, cititorii interesați de știri pot vedea cele mai importante titluri Paginademedia.ro pe ecranele din rețeaua blitzTV.

Canalul de comunicare televizuală blitzTV cuprinde o rețea de 230 de ecrane profesionale, care acoperă stațiile metroului bucureștean. Fluxul de știri blitzTV are zece categorii de conținut diferite, de la destinații de weekend, la quiz-uri pe teme de cultură generală, fashion și premiere din teatrele bucureștene.

În fiecare zi, metroul bucureștean înregistrează aproape 800.000 de călători, potrivit lui Constantin Caciur, business developer și sales manager blitzTV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Felicitari ambilor :"pagina de media" si blitz tv.
    Pagina de media are azi o audienta cu 800,000 de oameni mai mult decat ieri. blitz tv reuseste sa completeze fericit contentul actual livrand date foarte interesante publicului de la metrou.
    Mult noroc acestei asocieri!
    Vlad Ruta

Trimite un comentariu