Skip to main content

NOU. Ştirile Paginademedia.ro, acum şi pe ecranele de la metrou

 
Screen shot 2013-07-02 at 8.20.32 PM
Screen shot 2013-07-02 at 8.20.32 PM

Publicitate

NOU. Ştirile Paginademedia.ro sunt accesibile, de astăzi, şi celor care călătoresc cu metroul. Cele mai importante titluri ale zilei vor fi afişate pe ecranele blitzTV din staţiile de metrou.

Chiar dacă nu sunt conectaţi online, cititorii interesaţi de ştiri pot vedea cele mai importante titluri Paginademedia.ro pe ecranele din reţeaua blitzTV.

Canalul de comunicare televizuală blitzTV cuprinde o reţea de 230 de ecrane profesionale, care acoperă staţiile metroului bucureştean. Fluxul de ştiri blitzTV are zece categorii de conţinut diferite, de la destinaţii de weekend, la quiz-uri pe teme de cultură generală, fashion şi premiere din teatrele bucureştene.

În fiecare zi, metroul bucureştean înregistrează aproape 800.000 de călători, potrivit lui Constantin Caciur, business developer şi sales manager blitzTV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vlad ruta vlad ruta
    Felicitari ambilor :"pagina de media" si blitz tv.
    Pagina de media are azi o audienta cu 800,000 de oameni mai mult decat ieri. blitz tv reuseste sa completeze fericit contentul actual livrand date foarte interesante publicului de la metrou.
    Mult noroc acestei asocieri!
    Vlad Ruta

Trimite un comentariu

sus