Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: TVR toacă bani pe o șușanea de vară

 

coperta adevarulZiarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre cheltuielile pe care le implică emisiunea Vara pe val. Ziarul vorbește de o cheltuială de peste 160.000 de euro doar pentru cazare. “TVR toacă bani pe o șușanea de vară”, titrează cotidianul generalist.

Publicitate

“Organizatorii au stabilit că, pentru cazarera personalului sunt necesare 42 de camere de hotel la Mamaia (jumătate la 3 stele, jumătate la 4 stele), pentru care s-au alocat 162.000 de euro, bani publici. Totuși, o parte a echipei e găzduită gratuit de unele hoteluri de pe litoral”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei are și astăzi pe prima pagină un articol legat de scandalurile iscate de bacalaureat. “Directoarea șpăgară de la Bac, scânteia războiului dintre Stroe și Ponta”, este titlul articolului din EVZ.

“Cazul de fraudă de la Liceul “Bolintineanu” a fost folosit de liberalul Radu Stroe pentru a-l atrage pe Victor Ponta în capcana răfuielilor politice din sânul USL. Directoarea Costica Vărzaru rămâne în arest”, scrie EVZ.

Tot pe prima pagină din EVZ este și începutul unui editorial semnat de Dan Andronic tot despre bacalaureat: “Victor Ponta și pacea socială:”Un premier pentru liniștea noastră”.

În debutul articolului său, Dan Andronic vorbește despre creșterea procentului de promovare la BAC și la examenul de capacitate. “Rata de promovare a Bacalaureatului a crescut în mod simțitor în acest an, cu peste 10%, atingând aproape 56%”, scrie Andronic.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: De ce l-au chemat rușii pe Corlățean la Moscova?
  • Gazeta Sporturilor: Meci de gală pentru Național Arena: Sezonul intern se deschide azi cu Supercupa României
  • ProSport: Ce are Bokila? Anatomia unei dezertări
  • Libertatea: Mentalistul Gog a dispărut fără să achite nota de plată la restaurant
  • Click!: Antonia îl vrea pe Velea cu orice preț
  • Național: Ministrul Stroe, prins de SRI pe filiera arabă!

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu