Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: TVR toacă bani pe o şuşanea de vară

 

coperta adevarulZiarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre cheltuielile pe care le implică emisiunea Vara pe val. Ziarul vorbeşte de o cheltuială de peste 160.000 de euro doar pentru cazare. “TVR toacă bani pe o şuşanea de vară”, titrează cotidianul generalist.

Publicitate

“Organizatorii au stabilit că, pentru cazarera personalului sunt necesare 42 de camere de hotel la Mamaia (jumătate la 3 stele, jumătate la 4 stele), pentru care s-au alocat 162.000 de euro, bani publici. Totuşi, o parte a echipei e găzduită gratuit de unele hoteluri de pe litoral”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei are şi astăzi pe prima pagină un articol legat de scandalurile iscate de bacalaureat. “Directoarea şpăgară de la Bac, scânteia războiului dintre Stroe şi Ponta”, este titlul articolului din EVZ.

“Cazul de fraudă de la Liceul “Bolintineanu” a fost folosit de liberalul Radu Stroe pentru a-l atrage pe Victor Ponta în capcana răfuielilor politice din sânul USL. Directoarea Costica Vărzaru rămâne în arest”, scrie EVZ.

Tot pe prima pagină din EVZ este şi începutul unui editorial semnat de Dan Andronic tot despre bacalaureat: “Victor Ponta şi pacea socială:”Un premier pentru liniştea noastră”.

În debutul articolului său, Dan Andronic vorbeşte despre creşterea procentului de promovare la BAC şi la examenul de capacitate. “Rata de promovare a Bacalaureatului a crescut în mod simţitor în acest an, cu peste 10%, atingând aproape 56%”, scrie Andronic.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: De ce l-au chemat ruşii pe Corlăţean la Moscova?
  • Gazeta Sporturilor: Meci de gală pentru Naţional Arena: Sezonul intern se deschide azi cu Supercupa României
  • ProSport: Ce are Bokila? Anatomia unei dezertări
  • Libertatea: Mentalistul Gog a dispărut fără să achite nota de plată la restaurant
  • Click!: Antonia îl vrea pe Velea cu orice preţ
  • Naţional: Ministrul Stroe, prins de SRI pe filiera arabă!

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus