Skip to main content

PRESA DE AZI. Cazul Omar Hayssam în ziarele de azi

 

hayssam in presa de aziDeşi au trecut trei zile de la repatrierea teroristului Omar Hayssam, ziarele continuă să trateze subiectul pe prima pagină. Adevărul, România liberă şi Academia Caţavencu sunt publicaţiile care îşi deschid ediţiile de astăzi cu omul de afaceri sirian pe prima pagină.

Publicitate

“Trofeul Hayssam”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul, care vorbeşte despre “bătălia pentru meritul de a-l fi adus pe teroristul sirian” în România.

“De vineri, ziua în care Omar Hayssam a fost adus în ţară, preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta s-au duelat în declaraţii, fiecare încercând să-şi aroge meritele aducerii în ţară a teroristului. Analiştii politici atrag atenţia că aceste contre ar putea duce la şubrezirea CSAT”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Săptămânalul de satiră Academia Caţavencu are pe prima pagină un titlu care aminteşte de un cântec din copilărie “La Ponta la Poartă e-o pisică moartă!”.

“În urma unei scene demene de Răpirea din serai, Băsescu le arată pisica duşmanilor politici, scoţându-l la înaintare pe Omar, motanul cu nouă vieţi, în speranţa că astfel va mai împuţina rozătoarele din PSD”, scrie Academia Caţavencu pe prima pagină.

Ziarul România liberă tratează subiectul într-o notă mai serioasa întrebându-se “Cine nu va dormi bine din cauza lui Hayssam”.

“Siriano-românul Hayssam Omar, extras din zona arabă şi adus în România de serviciile secrete pentru a executa pedepsele cu închisoarea la care a fost condamnat, cea mai mare fiind de 20 de ani pentru răpirea a trei jurnalişti români în Irak în 2005, le dă frisoane multor membri PSD”, scrie România liberă pe prima pagină.

Jurnalul Naţional se întreabă şi el “Dar unde este Omar Hayssam, repatriatul?”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei: În premieră, fotografiile care l-au înfundat pe Fenechiu
  • ProSport: Vitezomanul
  • Gazeta sporturilor: Bomba Ligii I
  • Libertatea: S-au ospătat cu carne de porc şi cu mici (Mădălina Ghenea şi Gerard Butler)

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus