Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Dragnea va fi trimis în judecată pentru fraude electorale

 

Captura coperta EVZ

Publicitate

Evenimentul zilei publică încă un episod din telenovela Dragnea, Adevărul analizează opțiunile viitorilor studenți, iar România liberă scrie despre cardurile de reduceri pentru sindicaliști.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele subiecte de pe primele pagini ale ziarelor de astăzi:

 • Adevărul face o trecere în revistă a Celor mai căutate facultăți din țară și a motivelor care stau la baza selecției. „Salariile de mii de euro și posibilitatea emigrării i-au atras anul acesta în număr mare pe absolvenții de Bacalaureat către domenii precum Medicină sau Petrol și Gaze”.
 • Evenimentul zilei anunță că Vicepremierul Dragnea va fi trimis în judecată pentru fraude electorale. Senatorul Valer Marian, fost PSD, a fost chemat pentru a doua oară în fața procurorilor pentru noi declarații. 
 • România liberă pune pe prima pagină Cardul de reduceri care salvează mișcarea sindicală. Mai precis, două organizații sindicale ale bugetarilor au găsit o metodă sută la sută consumeristă pentru a-și păstra membrii. Sindicaliștii cu cotizația la zi pot primi un card cu reduceri substanțiale pentru diferite produse și servicii.
 • ProSport are pe copertă un articol despre Moda în Liga I. În contextul în care mâine începe un nou campionat, „puține cluburi își doresc să scoată bani din merchendising. Șase formații au rămas cu echipamentul din sezonul trecut”.
 • Gazeta Sporturilor se întreabă dacă jucătorii de la Steaua Dansează singuri în acest sezon, în condițiile în care „primele două meciuri ale sezonului au arătat o echipă campioană într-o form fantastică”.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @Dan
  Desigur, nu DIRECT cei 20 milioane s-au imprumutat ...
  E vorba de ALESII lor in Parlament si alte institutii, ca sa-i reprezinte (teoretic!).
 • Nu cei 20 de milioane de români s-au împrumutat de la FMI ca să se re-aleagă în funcţii şi să-şi branşeze lipitorile de partid la bugetul de stat.
 • Boc condamnat?
  Daca si aceasta persoana consideri ca merita condamnata(!), atunci putini din cei 20 de milioane de romani ar ramane in afara salilor de judecata!
 • Gresit !
  Asta dovedeste ca justitia e aservita politic.
  Ea va deveni independenta cand, pe langa Dragnea si Fenechiu, ii vom vedea condamnati si pe Basescu, Boc, Udrea, Anastase sau Videanu.

Trimite un comentariu