Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor: Casele de pariuri, „curățate” din tenis

 

Capturaţi ecranul complet 19.07.2013 123306.bmp
Gazeta Sporturilor scrie despre cea mai tare lovitură de pariuri trucate din România. România liberă despre talciocul de sub nasul elevilor.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele subiecte ale ziarelor de astăzi.

 

  • Gazeta Sporturilor pune ca subiect de copertă „cea mai tare lovitură de pariuri trucate în România”, care a fost înregistrată marți, 16 iulie. Casele de pariuri „curățate” din tenis!, titrează publicația de sport.
  • România liberă face un articol despre modul în care companiile ajung să facă reclamă în școli, pornind de la cazul Rama: Talciocul de sub nasul elevilor. Până unde merge reclama în școli. 
  • Evenimentul zilei publică pe prima pagină un interviu cu Oana Schmidt Hăineală, despre frauda de la Bac și cazul Relu Fenechiu: „Nu suntem stat polițienesc!”, declară președintele CSM.
  • Weekend Adevărul face povestea de viață a lui Mișu Negrițoiu, președintele ING Bank. „Mi-am cumpărat primele haine cu o damigeană de țuică”, povestește Negrițoiu.
  • Libertatea îl ia la bani mărunți pe Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan. Ea i-a băgat 250.000 de euro în buzunar, el a snopit-o în bătaie, titrează tabloidul. Libertatea se bazează pe datele de la Ministerul Finanțelor, potrivit cărora, firma lui Marcel Prodan a înregistrat un profit de 250.000 de euro în 2012.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • nu plangem casele de pariuri, intrucat o sucursala produce peste 20k euro/lunar de la cotizantii de serviciu...

Trimite un comentariu