Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport, titlu despre MM Stoica: Bătăușul s-a întors

 

presa de azi 23 iulieZiarul de sport al grupului Pro, tratează pe prima pagină subiectul agresiunilor fizice și verbale pe care le-au suferit jurnaliștii ProSport și ProTV. “Bătăușul s-a întors”, titrează cotidianul de spot pe prima pagină.

Publicitate

“După episodul din 2005, când a lovit un suporter, Mihai Stoica a sărit din nou la bătaie, de data aceasta ls jurnaliștii ProSport și ProTV, pe care i-a înjurat suburban. Postul care transmite meciul de azi, Vadar-Steaua (21.45), va sesiza FRF și UEFA în privința managerului”, scrie ProSport pe prima pagină.

Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un interviu de la Adevărul Live luat Elenei Udrea: “Nu cred că PSD e condus de Ponta”.

“Deputatul PDL Elena Udrea crede că președintele PSD, Victor Ponta, nu are puteri depline în partid, social-democrații fiind conduși în continuare de greii partidului”, scrie Adevărul.

Ziarul România liberă are pe prima pagină un articol despre exodul medicilor români și despre admiterea la facultățile de medicină. “10 pe un loc pentru o slujbă bine plătită în UE”, este titlul cu care își deschide RL ediția de astăzi.

“Drumul spre vest. 3,5 miliarde de euro a cheltuit statul român pentru a pregăti medici care au plecat în străinătate“, scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei: Cercetat de magistrați, de dragul nevestei. Actorul Mircea Diaconu dă flit Justiției
  • Gazeta Sporturilor: Final?
  • Național: “Doi ș-un sfert” nu l-a lăsat pe Ponta să copieze la BAC!
  • Libertatea, despre Mădălina Ghenea și Gerard Butler: S-au supărat și au plecat!
  • Click!: Mădălina și iublitul, weekend de 23.000 de euro în România

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu