Skip to main content

Pro TV şi Antena 1 au scăpat fără amenzi pentru cazul Gabriela Cristea - Marcel Toader

 

gabriela-cristea1Consiliul Naţional al Audiovizualului nu a luat nicio măsură împotriva posturilor Antena 1 şi Pro TV care au abordat în emisiunile lor de divertisment subiectul participării Gabrielei Cristea şi a lui Marcel Toader la botezul fiicei Dianei Bişinicu.

Publicitate

“Dincolo de bălăcăreala publică în care este afectată deminitatea celor care sunt prezentaţi în emisiune este afectată şi demnitatea publicului”, a spus Narcisa Iorga, membru CNA.

După câteva zeci de minute de vizionări a unor fragmente din emisiunile Happy Hour (Pro TV), Un show păcătos (Antena1) şi Acces Direct (Antena1), difuzate în perioada 31 mai - 3 iunie, Monica Gubernat a propus colegilor săi să treacă mai departe, la următorul punct de pe ordinea de zi, fără a fi făcută măcar o propunere de sancţionare.

CNA a luat în discuţie acest caz după ce Gabriela Cristea, fosta realizatoare TV de la Kanal D, a depus o reclamţie la Consiliu privind prejudiciile de imagine care i-au fost aduse de către Antena 1.

Gabriela Cristea s-a arătat deranjată de folosirea de emoticoane pentru a-i fi acoperită faţa în emisiunile de la Antena1.

Marcel Toader, fostul soţ al vedetei, a făcut, la rândul său, o plângere împotriva Happy Hour, care a difuzat imagini cu el fără acordul său.

Din reclamaţia Gabriei Cristea:

“Începând cu data de 8 aprilie şi până în prezent (3 iunie), aproape zilnic în cadrul emisiunii Un show păcătos s-a încercat imixtiunea în viaţa intimă, personală şi de familie fără acordul meu. Realizatorii acestei emisiuni au încercat discreditarea mea ca persoană în faţa opiniei publice, aducându-mi grave şi ireparabile prejudicii de imagine. Am cerut trustului media amintit să nu mai difuzeze imagini cu persoana mea, fără acordul meu scris. Mai grav este că însuşi moderatorul şi-a permis să facă afirmaţii defăimătoare la adresa mea, adresându-mi apelativul “playboy-istă bătrână.”

Cum s-a apărat Antena1 ?

Avocatul postului Antena 1:

“Gabriela Cristea ne-a notificat să nu-i mai folosim imaginea, iar acest lucru s-a şi întâmplat. A fost destul de greu să îi respectăm dorinţa Gabrielei Cristea. Noi am cumpărat drepturile de difuzare la acel eveniment, de la părinţii copilului. După ce am cumpărat aceste drepturi am primit această notificare de la Gabriela Cristea şi i-am respectat dorinţa.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus