Skip to main content

Robert Turcescu termină contractul cu B1 în august. Ce va face în continuare?

 

Robert-Turcescu-2

Publicitate

Contractul lui Robert Turcescu cu postul B1 TV expiră la 1 august, după trei ani, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. Ce va face în continuare? Un indiciu l-a dat colegul lui de la B1 Radu Banciu, în emisiunea de aseară: “Pleacă într-un concediu lung, de vreo lună”. Ultima ediţie Sub semnul întrebării va fi marţi, 30 iulie.

Turcescu discută, în prezent, cu conducerea B1 pentru prelungirea contractului, dar sunt oferte şi de la alte staţii.

Contactat de Paginademedia.ro, Robert Turcescu a confirmat informaţia.

Robert Turcescu, pentru Paginademedia.ro:

“Am avut o colaborare foarte bună cu B 1 TV. Pot confirma că sunt discuţii avansate pentru prelungirea contractului.”

Există negocieri şi cu alte staţii?

“Este adevărat că sunt oferte şi de la alte posturi de ştiri. Astfel de discuţii sunt fireşti la final de contract. Lumea media este o lume mică.

Deocamdată plec într-un concediu mai lung. Cred că este normal, după trei ani de contract”, a declarat Turcescu pentru Paginademedia.ro.

Despre proiectul lui Diaconescu pe care l-a avut prin telefon la emisiune şi care l-a invitat pe Turcescu în prima emisiune a noului OTV:

Îi doresc succes lui Dan Diaconescu. Deocamdată, proiectul lui e la nivelul “ce ar fi dacă ar fi”, a spus jurnalistul pentru Paginademedia.ro.

Robert Turcescu prezintă la B1 TV emisiunea Sub semnul întrebării. În luna iunie, potrivit datelor de audienţă, era urmărit, în medie pe minut, de 152.000 de telespectatori din mediul urban.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ciucurelrebel ciucurelrebel
    TURCESCULE , ramai in continuare asa cum esti , un Johny Walker al presei si televiziunii din Romania ... nu te impiedica de Razvani Alexandri , dizidenti si anti ... basiti si cu creierele spalate de antene , astia sunt irecuperabili ... ura le-a fost sadita cu grija , udata cu otrava picatura cu picatura asa incat a prins radacini adanci , pe ogorul asta nu mai poate creste altceva in afara de maracini ... totul este uscaciune ... nici macar un fir stingher de iarba verde nu poate razbate prin padurea lor de spini ... ideal ar fi sa ramai tot la B1 sau la televiziunea nationala pentru ca mie mi se par cele mai echilibrate posturi tv ( asta e parerea mea , admit ca ma pot insela ) ,dar in nici un caz n-as vrea sa te vad la antene sau alte irealitati ... pe langa faptul ca ar fi o bila creatza pentru tine , astia nu merita asa ceva , trebuie lasati in mocirla lor .
    ... dragi plagipontaci si crETini antonescieni , va rog yo , nu va suparati !!!
    am zis si yo !
  • atent atent
    Regret ca acest site a ajuns terfelit de iliescieni, securisti si neamuri proaste. Robert a fost consecvent. Nu s-a plasat de pe o parte pe alte ca marii maestrii (Cristoiu, Nistorescu, SR Stanescu, CTP si altii). Bravo, Robert, ai toata stima oamenilor cinstiti si curati. Er fi pacat sa chimbi postul tv. Vacanta placuta.
  • Gigi Gigi
    Dl.Turcescu e apreciat ca un ziarist ,cu un real nivel inalt profesional Este o placere sa urmaresti oameni curajosi,educati,culti,cu multa sensibilitate si cu mult charm. Apropo, domnule Razvan Alexandru, sa fim seriosi,Nadia s-a terfelit singura,sarmana de ea si in ultimul timp papa margarina si doarme pe "dormeo".E dreptul ei la viata si trebuie respectat.Atat.Ca a facut performanta in gimnastica,i-a placut si s-a realizat.Perfect.Ce pacat ca avem atati romani cu mari merite in dezvoltarea reala a societatii si cu aport efectiv, nu cu pseudo-aport si nu sunt macar amintiti. Asa sunt unii dintre noi,apreciaza fleacurile sclipitoare, gaunoase nu valorile.Merge si asa,dar nu e calitate.Toata stima pentru dl. Robert Turcescu si il asteptam la acest post sau la altul unde isi poate pastra demnitatea.
  • nuzaietz nuzaietz
    Nu-mi dau seama. A spus copilul ceva, a vorbit urât? Ce-a făcut?
  • ego ego
    sa plece. din cauza lui si a lui moraru "nasul" nu mai deschid postul b1 tv.
  • Rol Rol
    Va merge la Antena 3, ca e liber locul lui Ciutacu
  • dante_ dante_
    George...vrei sa-ti scriu ceva pe buza ta de sus?!..:)))
  • adela adela
    colonelul Turcescu nu prea mai are oferte.Drumul lui s-a inchis la B1
  • andrei andrei
    Salut, foarte naspa, ce-o sa mai plang in hohote ca nu-l mai vad pe turcescu!
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Stimata doamna, jurnalistul in cauza si-a dat din plin masura vocatiei profesionale cand a terfelit-o in fel si chip pe Nadia Comaneci, nu sunt mai mult de 3-4 saptamani de atunci. Iar coloana vertebrala a dlui Turcescu cred ca are si scolioza si cifoza, dupa ani in sir in care a primit bani grei ca sa tune si sa fulgere impotriva celor care aveau indrazneala sa nu se alinieze ordinelor Marelui Carmaci.
  • Vasile Vasile
    Turcescu discuta...daaa,cu altii desigur.Circul asta nu i-l mai tolereaza nimeni si nu pleaca nicaieri de acolo.
  • GEORGE GEORGE
    Bai ,indivizilor, va deranjeaza faptul ca Turcescu nu este omul lui Dan Voiculescu? Daca el e „servitorul lui Basescu”, la Antena 3 ce specimene sunt? Badea, Gadea, Ciuvica, Ursu si niste muieri de pe-acolo, astia ce sunt? Sunt niste sclavi vanduti,. care isi vor incheia viata in media cand Antena 3 nu va mai fi, adica in curand, cand Voiculescu va ajunge la racoare.
  • silvia silvia
    Bravo, Nasty! :)
  • silvia silvia
    Subscriu, Ileana.
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    *un singur 'i' la albastri, evident.
    Securist, securist, dar am facut si ceva gramatica in scoala.

Trimite un comentariu

sus