Skip to main content

SpotON. Scandia Sibiu vine cu povești din bătrâni. Selgros un nou spot cu șampon și „cea mai bună carne”

 

Capturaţi ecranul complet 16.07.2013 131246.bmp

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă noutățile publicitare ale ultimelor zile. Peste weekend au fost lansate pe TV mai multe spoturi pentru magazine, ziare, băuturi carbogazoase sau produse de înfrumusețare.

Rubrica Paginademedia SpotON este realizată cu sprijinul agenției de monitorizare Alfa Cont.

  • Selgros revine cu o nouă reclamă în campania lor „Pentru că avem cea mai bună carne”. De data asta, protagoniștii clipului, niște călăreți, discută ca „între băieți” despre ce mărci de șampon folosesc.
  • Scandia Sibiu se întoarce la tradiție. Campania promovează o rețetă de pateu folosită de Scandia, pe vremea lui Josef Theil, fondatorul fabricii.
  • Lady Speed Stick trece de la reclame cu eroine la unele mai amuzante în care „eroinele” trec prin momente penibile când ajung să-i cunoască pe părinții iubiților.
  • Phoenicia Grand Hotel, noul hotel de lux al omului de afaceri Mohammad Murad, a avut două clipuri publicitare cu ocazia inaugurării.
  • Lidl începe săptămâna cu două spoturi noi, unul ce promovează sandale pentru drumeții și altul în care se reunesc mai multe vedete, Andra, Antonio, Petrișor și Amercicanul.

Spoturile noi, obținute cu sprijinul agenției Alfa Cont:

Glade

Lady Speed Stick

Lidl 

Pepsi

Phoenicia Grand Hotel

Selgros

Scandia Sibiu

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu