Skip to main content

SpotON. Scandia Sibiu vine cu poveşti din bătrâni. Selgros un nou spot cu şampon şi „cea mai bună carne”

 

Capturaţi ecranul complet 16.07.2013 131246.bmp

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă noutăţile publicitare ale ultimelor zile. Peste weekend au fost lansate pe TV mai multe spoturi pentru magazine, ziare, băuturi carbogazoase sau produse de înfrumuseţare.

Rubrica Paginademedia SpotON este realizată cu sprijinul agenţiei de monitorizare Alfa Cont.

  • Selgros revine cu o nouă reclamă în campania lor „Pentru că avem cea mai bună carne”. De data asta, protagoniştii clipului, nişte călăreţi, discută ca „între băieţi” despre ce mărci de şampon folosesc.
  • Scandia Sibiu se întoarce la tradiţie. Campania promovează o reţetă de pateu folosită de Scandia, pe vremea lui Josef Theil, fondatorul fabricii.
  • Lady Speed Stick trece de la reclame cu eroine la unele mai amuzante în care „eroinele” trec prin momente penibile când ajung să-i cunoască pe părinţii iubiţilor.
  • Phoenicia Grand Hotel, noul hotel de lux al omului de afaceri Mohammad Murad, a avut două clipuri publicitare cu ocazia inaugurării.
  • Lidl începe săptămâna cu două spoturi noi, unul ce promovează sandale pentru drumeţii şi altul în care se reunesc mai multe vedete, Andra, Antonio, Petrişor şi Amercicanul.

Spoturile noi, obţinute cu sprijinul agenţiei Alfa Cont:

Glade

Lady Speed Stick

Lidl 

Pepsi

Phoenicia Grand Hotel

Selgros

Scandia Sibiu

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus