Skip to main content

Titlu marca RTV: „Cu o mână a înotat, iar cu cealaltă a dat din picioare”

 

Capturaţi ecranul complet 10.07.2013 120234.bmp

Site-ul RTV dă astăzi un titlu inspirat dintr-un banc. „Cu o mână a înotat, iar cu cealaltă a dat din picioare”, spune titlul unei ştiri despre Mădălina Pamfile, care nu ştie să înoate aşa că la mare stă unde e apa mai mică şi dă din mâini aşa cum fac „puii de raţă atunci când intră pentru prima oară în apă”.

După ce titlul a făcut furori pe Facebook, autoarea articolului a adăugat şi o precizare pentru titlul glumeţ: Modul său (al Mădăline Pamfile - n.r.) de a înota aminteşte de un vechi banc românesc - "Culmea înotului: Cu o mână înoţi, iar cu cealaltă dai din picioare"

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Faisbucel Faisbucel
    Alina Costache nu exista. Desi apare la echipa pe site-ul rtv.net, e doar un pseudonim sub care se posteaza stirile de doi lei. Poza ei e furata de pe net. (http://aerrows-girl.deviantart.com/)
  • luci luci
    mda, eu nu inteleg de unde "marca RTV" ??!! pt. ca nu e permis a inregistrezi o marca, fie aceasta de TV folosind numele tarii, cu exceptia televiziunii nationale. oricum RTV e un copy/paste agresiv al realitatii tv, de unde si-ai luat inclusiv oamenii, so, au copiat stilul, au furat oamenii, pana si marca te baga in ceata. cel putin la inceput toti credau ca rtv e realitatea tv. dar romania tv? preobabil o fi vreo televiziune nationala si nu stim noi
  • jean jean
    nici acolo nu au luat BAC-ul?
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    astia sunt "jurnalistii" presei de doi lei. Mai a una la evz, la fel de desteapta, roxana roseti, abereaza identic. numai ca aia are norocul ca are pile la IT si sunt sterse comentariile critice, iar p-aia de le scriu ii baneaza imediat, nu mai pot posta niciun comentariu la evz. Super presa, frate!
  • Pavel Pavel
    Alina Costache e fata cu cele mai idioate ştiri de pe RTV. Aş folosi un cuvânt mai dur, da mă rezum doar la afirma că s-ar potrivi pefect la sport.ro.
  • bula bula
    Eu nu inteleg de ce se mira toata lumea de ttilul asta. E un celebru banc. Asta este "culmea inotului"
  • Mwuahaha Franculescu Mwuahaha Franculescu
    Simplu. Relu Ion e in spatele acestei noi tzepe. Cine-i Relu Ion? Heh, exista goagăl...Întrebare întrebătoare: ce s-a ales de staţiile locale Realitatea sub conducerea lui Relu Ion? Da, exact: praful! http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-7215778-dumitru-relu-ion-inlocuieste-mihai-tatulici-sefia-statiilor-locale-realitatea.htm
  • Thor Thor
    Apropo de site-uri: dacă ați fi cu adevărat jurnaliști, ați face o investigație pentru a afla ce e cu site-ul acela care e promovat subtil pe crawl-ul de la Realitatea TV ( rnews.ro ). Site-ul e înregistrat pe persoană fizică și nu oferă niciun detaliu legat de cine se află în spatele proiectului. Eu bănuiesc că e un plan de back-up în cazul în care se va pierde definitiv marca „Realitatea”. Zic și eu, nu dau cu parul.

Trimite un comentariu

sus