Skip to main content

Un nou post Discovery intră pe piața din România prin platforma Orange TV

 

Heartland Thunder 2

Publicitate

Discovery Turbo Xtra HD ajunge în România prin platforma Orange TV, începând din 2 iulie. În plus, Discovery Science este disponibil abonaților Orange TV și iNES IPTV în variantă HD. În prezent, portofoliul local de canale HD al Discovery mai include Discovery HD Showcase și Animal Planet HD.

"Este evident că există cerere pe piața din România pentru conținut de calitate în format HD, iar canalele care oferă documentare se numără printre cele mai apreciate în acest context. Decizia de a lansa Discovery Turbo Xtra HD și Discovery Science HD este o nouă dovadă a angajamentului nostru faţă de această piaţă" a declarat Katarzyna Kieli, Președinte Discovery Networks Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa.

Discovery Turbo Xtra HD este un canal premium care se adresează pasionaţilor de mașini, dezvăluindu-le culisele industriei auto şi inovaţiile din domeniu.

Ce emisiuni oferă Discovery Turbo:

  • Heartland Thunder, povestea a patru prieteni care împărtășesc aceeași pasiune pentru cursele de dirt-track.
  • Twist the Throttle, o serie care prezintă motociclete produse de cei mai mari fabricanți din lume, dar și personalități din lumea motoarelor, cum ar fi Kevin Schwantz, Mat Mladin și Massimo Tamburini.
  • Tech Toys 360, o emisiune despre gadget-uri şi vehicule revoluţionare.
  • Biker Build-Off, o serie în care doi constructori de motociclete la comandă se întrec pentru a crea motoare unicat, măsurându-şi astfel echipele şi experiența ca să afle cine e cel mai bun dintre ei.

 

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • ORANGE TV o sa acapareze in urmatorul timp foarte multi clienti abonati ai celorlalte companii dar si cei care nu au inca disponibil un astfel de serviciu. Consider ca au o grila foarte buna de programe fata de alti competitori in romania dar vad ca se duc mai mult spre programe internationale decat nationale si/sau regionale.

Trimite un comentariu