Skip to main content

Unei prezentatoare BBC i s-a spus să se îmbrace ca și cum ar fi acasă și ar spăla vasele

 

Gabby LoganȚINUTĂ. Cerere mai puțin obișnuită pentru a fi pe post la BBC. Prezentatoarea de sport Gabby Logan de la BBC a fost atenționată că este prea elegantă și că trebuie să se îmbrace ca și cum ar fi acasă și s-ar pregăti să spele vasele, scrie The Guardian.

Publicitate

Prezentatoarea a fost mustrată de unul dintre șefii ei că purta cizme cu toc prea înalt. Aceasta și-a justificat ținuta spunând că tocmai a venit de la o emisiune radio și nu avea în momentul respectiv cu ce altceva să se schimbe.

"Chiar vrea să arăt ca și cum aș spăla vasele? Nu sunt aici să arăt ca o casnică", a spus Logan. Aceasta a mai adăugat: "Dacă sunt acasă în pijamale vrea să văd ceva mai aspirațional la TV".

Logan, care va prezenta luna viitoare un program de noapte pe BBC1, intitulat Îmi iubesc țara ( I Love My Country), a mai fost criticată de fostul său angajator de la Sky Sports pentru atitudinea pe care o are față de femei.

"Fetele poartă de obice tricouri practive în timp ce discută cu bărbați îmbrăcați la costum și cravată, ceea ce nu este tocmai ok", a spus Logan la postul Sky Sports News.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu