Skip to main content

2 August. Războiul rece Antene - B1 TV se încinge: Alexandrescu îl dă în judecată pe Banciu

 

Radu Banciu, realizator B1 TV. Sursa foto: Adevarul.ro.
Radu Banciu, realizator B1 TV. Sursa foto: Adevarul.ro.

Publicitate

RADU BANCIU, DAT ÎN JUDECATĂ DE ALEXANDRESCU. Conflictul dintre B1 TV şi Antene se mută de la televizor în instanţă. Posturile controlate de familia Voiculescu au intentat mai multe procese realizatorului Radu Banciu, de la B1 TV, în urma declaraţiilor acestuia, scrie DailyBusiness.ro.

Cea mai recentă bătălie din instanţă a fost iniţiată de Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena TV Group, care l-a dat în judecată pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", difuzată de postul B1 TV. Acţiunea a fost formulată pe 22 februarie 2013, înainte de a izbucni scandalul în care şeful Antena TV Group este acuzat de şantaj.

Tot în luna februarie, Antena TV Group a reclamat la CNA emisiunea lui Radu Banciu din 5 februarie, în care realizatorul TV a citat de pe Facebook declaraţia unei persoane care spunea că echipele de la Antena 1 şi Antena 3 au golit rafturile unui supermarket pentru a induce ideea că cetăţenii îşi fac rezerve de alimente din cauza viscolului. Războiul rece Antene - B1 TV se încinge: Alexandrescu îl dă în judecată pe Banciu


ELIZA ROGALSKI ŞI ALINA DAMASKIN, EGALE ÎN COMPANIE. În 2016, cel târziu, Eliza Rogalski şi Alina Damashin, fondatoarea şi, respectiv, directorul general al agenţiei de relaţii publice Rogalski Damaschin Public Relations vor deţine integral, în proporţii egale compania de comunicare, scrie Wall-Street.ro.

Acţionarii Rogalski Grigoriu Public Relations, cu afaceri de aproximativ 0,8 milioane de euro în 2011, au anunţat în iulie anul acesta că au semnat un pact de opţiune de cumpărare, prin care Eliza Rogalski şi Alina Damaschin pot să cumpere de la Dragoş Grigoriu, Corina Grigoriu şi Florina Varzariu acţiunile pe care aceştia le deţin în companie, cu condiţia îndeplinirii unor criterii de performanţă financiară, în perioada ce urmează.
Eliza Rogalski: În 2016, cel mai târziu, eu şi Alina Damaschin vom deţine în proporţii egale agenţia


AUDIENŢA EMISIUNII VIAŢA SATULUI. Viaţa satului (TVR 1), singura emisiune de televiziune în care se vorbeşte cu „picioarele bine înfipte în brazdă” şi de unde românii pot afla cum mai merge agricultura ţării, a avut o audienţă medie de 608.000 de telespectatori pe minut, la nivel naţional, în perioada 1 ianuarie – 28 iulie a.c, scrie Forbes.ro.

Audienţa medie din prima jumătate a acestui an a programului „Viaţa satului” (difuzat în fiecare duminică de la ora 10:35 pe TVR 1) este mai mare cu 85.000 de telespectatori faţă de cea înregistrată în aceeaşi perioadă a anului trecut. Ratingul naţional de 3,2% este foarte bun pentru un program TV difuzat duminică dimineaţa.
Peste jumătate de milion de români se uită în fiecare duminică la „Viaţa satului” (TVR 1)


MARLANU’, ACUZAT CĂ A AGRESAT O FEMEIE. Actorul Toni Ionescu, alias Mârlanu’ care joacă în serialul de comedie “Trăsniţii” de la Prima TV, este acuzat de o femeie în vârstă de 57 de ani că a bătut-o pâna a băgat-o în spital, într-o pensiune din Rasnov, scrie Wowbiz.ro. Toni ar fi fost beat în momentul în care a agresat-o pe femeie.
Totul s-ar fi petrecut acum 5 zile, la o pensiune turistica din Rasnov, Brasov.
"Nici vorba ca Toni sa o fi agresat pe aceasta femeie. Din contra, ea era foarte bauta si a aruncat cu o carafa de vin asupra lui", a declarat Georgeta Ionescu, sotia actorului.
SOC! Marlanu’ de la “Trăsniţii”, acuzat că a batut crunt o femeie la munte! “M-a lovit până mi-am pierdut cunoştinţa! Era beat şi însotit de o blonda” Vezi cum se apără actorul!


PUBLICAŢIILE GERMANE VOR ÎN CONTINUARE PE GOOGLE NEWS. Deşi sunt nemulţumite şi vor ca Google să plătească pentru a le integra articolele în Google News, cele mai mari publicaţii online germane au decis să permită Google şi pe mai departe să le includă articolele în News. Google spune că include în agregatorul News doar publicaţiile care şi-au dat consimţământul, notează HotNew.ro, care citează AP.

În mai multe ţări importante publicaţiile online s-au arătat nemulţumite că Google include articolele în News fără a plăţi pentru asta. În ţări precum Germania, Belgia şi Franţa Google a fost şi nevoită să facă anumite modificări la modul de includere a articolelor în News.
Cele mai mari publicaţii germane au decis să îşi menţină prezenţa pe agregatorul de ştiri Google News


SUA CERE INFORMAŢII DE LA TWITTER. Reţeaua de socializare Twitter a anunţat miercuri că numărul cererilor de informaţii, din partea unor guverne, despre utilizatori de-ai săi, a continuat să crească în prima jumătate a anului, autorităţile americane formulând peste trei sferturi din aceste solicitări, scrie Mediafax.

Guvernele au formulat în total 1.157 de cereri de informaţii despre conturi de Twitter, dintre care 78% provin de la Statele Unite, potrivit unui raport în domeniul transparenţei publicat de reţeaua de socializare. Twitter a precizat că a furnizat autorităţilor americane ceea ce solicitau în 67% din cazuri.
SUA au formulat peste trei sferturi dintre cererile de informaţii adresate Twitter


PLAYBOY ŞI PENTHOUSE NU SE MAI VÂND ÎN BAZELE MILITARE AMERICANE. Revistele pentru adulţi, precum Playboy şi Penthouse, nu vor mai fi vândute în bazele armatei şi aviaţiei americane, din cauză că ele nu îşi găsesc cumpărători în aceste unităţi militare, scrie Mediafax.

"Comparativ cu alte publicaţii, vânzările titlurilor pentru aduţi (în reţeaua Army and Air Force Exchange Service) au scăzut cu 86% faţă de 1998", a declarat purtătorul de cuvânt al Army, Antwan C. Williams. El a precizat că, la fel ca în cazul civililor, a crescut interesul personalului din unităţile militare americane pentru dispozitivele digitale, pentru a putea accesa conţinut virtual, fapt care a determinat o scădere a cererii pentru ziarele şi revistele tipărite, informează huffingtonpost.com.
Playboy şi Penthouse nu vor mai fi vândute în bazele militare americane

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • waskalau waskalau
    traiasca Iliescu si Ponta,
    de un sfert de veac ai asteptam cu monta,
    noi suntem valul de tineri utc-isti,
    si ai pupam -ntre dealuri pe stoinicii activisti,
    ne tragem dintr-un neam de seama,
    din tata hotz si fufa mama.
    Va rog frumos , nu ne mai blamati,
    nu suntem noi de vina ca ne-am nascuth Ra*atzi !
  • george george
    In curind antenistii se vor da unul pe celalalt in judecata, la cit de tuti sunt, adunatura de strimbi si strimbe care au un numitor Felix ! audienta mult "latrata" e 2%...stiu ei ce inseamna ca doar sunt destepti foc....oricum se vor inchide singuri , dupa ce pleaca BASESCU despre ce vor mai vorbi...de Badea ii este rusine si unuia din Ferentari pentru limbaj, Gidea vesnicul retoric, Ciuvica "tontul "de service, Toader cu a lui Grecu turbati de furie, Stoiceasca alta strimba de ciuda...curind vor fi istorie. Banciule stai pe pozitie, esti bun si asta "OFTICA!!!"
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Alt arian face spume racnind Sieg Heil pe aici.
    Deloc dragi banateni & transilvaneni, reveniti-va odata din delirul asta tamp al superioritatii voastre fata de restul tarii. Nu sunteti cu nimic mai buni decat restul romanilor, imi pare rau sa va dezamagesc.
    Or fi doljenii si teleormanenii pepenari, dar asta e, oricum, o ocupatie mult mai cinstita si mai laudabila decat samsareala de rable second hand cu care va umpleti voi timpul prin vest.
  • Ion Voda cel decat Cumplit Ion Voda cel decat Cumplit
    Formularea e corecta : are cetateni e diferit decat au cetatenii . Mai ales ca sens . Atentie la are si au precum si la numarul de i de la final , pentru a schimba sensul unei fraze .

    Dar pentru postacii USL asta nu prea conteaza , ei avand doar 4 clase chiar cu 2 mai multe ca trenul !

    Era in EVZ un studiu care zicea ca daca votul ar fi exercitat doar de catre cei cu peste 8 clase , PSD nu ar intra in Parlament ..
    Teleorman , Gorj , Olt , Vaslui : vestul tarii va iubeste de nu mai poate . Aduceti macar pepeni proaspeti si va dam cu 1 leu pe kilogram mai mult , ne permitem ...
  • Neo Neo
    Oameni buni, daca cititi presa si va intereseaza anumit subiect, daca stiti ca sunteti analfabeti, daca va fulgera mintea... nu mai comentati oameni buni cu greseli gramaticale grave, dandu-va mari inteligenti!!!
  • Neo Neo
    Cetatenii judetului teleorman AU scoala...in niciuncaz ei nu "are" scoala la fel de multa ca tine. Iar tu cred ca te vinzi pe mai putin de 5 lei, deduc asta din calitatea comentariului....
  • Neo Neo
    Stai linistita ca nu se intampla nimic, este incult si prost si gata! Nu trebuie sa va suparati ca s-a luat de protejatul vostru... Chill!
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Domnu' tata lu' Radu Banciu, 'mneavoastra sunteti?
    Domnu' tata lu' Banciu, vreau sa va zic ca fiul lu' matale e foarte, foarte cult in cap. E mai cult in cap decat cei 5-6 milioane de cetateni ai judetului Teleorman si aproape la fel la fel de mintos precum cele 27 de milioane de cetateni ai judetului Cluj.
    Zic "aproape" pentru ca,dupa cum stim, acolo e leaganul rasei ariene. Ioi.
  • Rumburak Vasile Rumburak Vasile
    Radu Banciu are mai multa scoala decat are cetateni judetul Teleorman ( circa 5-6 milioane de persoane dupa ultimele date)

    De aceea in Teleorman si Gorj lumea nu il intelege , vezi comentariile bietilor oameni de mai sus .

    Ce stupid trebuie sa fie sa te agiti ca un Pepsi pentru a scrie pe un blog comentarii platite ...
    E foame mare in sud ... lumea se vinde pe 5 lei comentariul pro USL ...
  • nadia nitov nadia nitov
    cand o fi banciu incult vor fi politicienii romani cinstiti! :) banciu incult?! dumnezeule mare, cred ca cel care a scris asta nu stie ce inseamna termenul incult! incult e vanghelie.
  • iulian28 iulian28
    Eu si toti prietenii mei apreciem f mult emisiunea lui Banciu...Si sincer vorbind...nu ne uitam la Antena3...chiar mi se par cele mai slabe stiri la Antena 3
  • GDF Suez GDF Suez
    Hulit sau simpatizat, cu umor sau nu, toate-s chestiuni care tin de gusturi deci nu le discutam. Dincolo de astea, Banciu e un tip cult. Si, in plus, e cunoscut. De cealalta parte avem un arivist, un tip care nu face acordul intre subiect si predicat (vezi instiintarea data paginii de media prin februarie, parca...), unul care se intinde cu patroana lui, unul care ocupa o functie de pe un domeniu (televiziunea) care-i este complet strain. Pe scurt, un sclav de lux. Comparam acum pe Banciu cu Alexandrescu-Cofetarul?
  • andi andi
    Asa cum s-a spus Banciu nu e pentru oricine.Daca o sa ajung vreodata o javra o sa mut pe Antena3.
  • alta ionela alta ionela
    Asa spun si eu....Propun sa se faca un teledon , intre sinteza zilei si acces din rect se gaseste loc...sa fie condus de TUFARU , iar din banii stransi sa-i faceti o statuie.
  • lia lia
    Lasa televizorul...nu-i de tine!Incearca asa : inspira /respira, inspira/respira...repeti procedeul si o sa vezi ca nu-ti mai spune lumea blond(A).

Trimite un comentariu

sus