Skip to main content

2 August. Războiul rece Antene - B1 TV se încinge: Alexandrescu îl dă în judecată pe Banciu

 

Radu Banciu, realizator B1 TV. Sursa foto: Adevarul.ro.
Radu Banciu, realizator B1 TV. Sursa foto: Adevarul.ro.

Publicitate

RADU BANCIU, DAT ÎN JUDECATĂ DE ALEXANDRESCU. Conflictul dintre B1 TV şi Antene se mută de la televizor în instanţă. Posturile controlate de familia Voiculescu au intentat mai multe procese realizatorului Radu Banciu, de la B1 TV, în urma declaraţiilor acestuia, scrie DailyBusiness.ro.

Cea mai recentă bătălie din instanţă a fost iniţiată de Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena TV Group, care l-a dat în judecată pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", difuzată de postul B1 TV. Acţiunea a fost formulată pe 22 februarie 2013, înainte de a izbucni scandalul în care şeful Antena TV Group este acuzat de şantaj.

Tot în luna februarie, Antena TV Group a reclamat la CNA emisiunea lui Radu Banciu din 5 februarie, în care realizatorul TV a citat de pe Facebook declaraţia unei persoane care spunea că echipele de la Antena 1 şi Antena 3 au golit rafturile unui supermarket pentru a induce ideea că cetăţenii îşi fac rezerve de alimente din cauza viscolului. Războiul rece Antene - B1 TV se încinge: Alexandrescu îl dă în judecată pe Banciu


ELIZA ROGALSKI ŞI ALINA DAMASKIN, EGALE ÎN COMPANIE. În 2016, cel târziu, Eliza Rogalski şi Alina Damashin, fondatoarea şi, respectiv, directorul general al agenţiei de relaţii publice Rogalski Damaschin Public Relations vor deţine integral, în proporţii egale compania de comunicare, scrie Wall-Street.ro.

Acţionarii Rogalski Grigoriu Public Relations, cu afaceri de aproximativ 0,8 milioane de euro în 2011, au anunţat în iulie anul acesta că au semnat un pact de opţiune de cumpărare, prin care Eliza Rogalski şi Alina Damaschin pot să cumpere de la Dragoş Grigoriu, Corina Grigoriu şi Florina Varzariu acţiunile pe care aceştia le deţin în companie, cu condiţia îndeplinirii unor criterii de performanţă financiară, în perioada ce urmează.
Eliza Rogalski: În 2016, cel mai târziu, eu şi Alina Damaschin vom deţine în proporţii egale agenţia


AUDIENŢA EMISIUNII VIAŢA SATULUI. Viaţa satului (TVR 1), singura emisiune de televiziune în care se vorbeşte cu „picioarele bine înfipte în brazdă” şi de unde românii pot afla cum mai merge agricultura ţării, a avut o audienţă medie de 608.000 de telespectatori pe minut, la nivel naţional, în perioada 1 ianuarie – 28 iulie a.c, scrie Forbes.ro.

Audienţa medie din prima jumătate a acestui an a programului „Viaţa satului” (difuzat în fiecare duminică de la ora 10:35 pe TVR 1) este mai mare cu 85.000 de telespectatori faţă de cea înregistrată în aceeaşi perioadă a anului trecut. Ratingul naţional de 3,2% este foarte bun pentru un program TV difuzat duminică dimineaţa.
Peste jumătate de milion de români se uită în fiecare duminică la „Viaţa satului” (TVR 1)


MARLANU’, ACUZAT CĂ A AGRESAT O FEMEIE. Actorul Toni Ionescu, alias Mârlanu’ care joacă în serialul de comedie “Trăsniţii” de la Prima TV, este acuzat de o femeie în vârstă de 57 de ani că a bătut-o pâna a băgat-o în spital, într-o pensiune din Rasnov, scrie Wowbiz.ro. Toni ar fi fost beat în momentul în care a agresat-o pe femeie.
Totul s-ar fi petrecut acum 5 zile, la o pensiune turistica din Rasnov, Brasov.
"Nici vorba ca Toni sa o fi agresat pe aceasta femeie. Din contra, ea era foarte bauta si a aruncat cu o carafa de vin asupra lui", a declarat Georgeta Ionescu, sotia actorului.
SOC! Marlanu’ de la “Trăsniţii”, acuzat că a batut crunt o femeie la munte! “M-a lovit până mi-am pierdut cunoştinţa! Era beat şi însotit de o blonda” Vezi cum se apără actorul!


PUBLICAŢIILE GERMANE VOR ÎN CONTINUARE PE GOOGLE NEWS. Deşi sunt nemulţumite şi vor ca Google să plătească pentru a le integra articolele în Google News, cele mai mari publicaţii online germane au decis să permită Google şi pe mai departe să le includă articolele în News. Google spune că include în agregatorul News doar publicaţiile care şi-au dat consimţământul, notează HotNew.ro, care citează AP.

În mai multe ţări importante publicaţiile online s-au arătat nemulţumite că Google include articolele în News fără a plăţi pentru asta. În ţări precum Germania, Belgia şi Franţa Google a fost şi nevoită să facă anumite modificări la modul de includere a articolelor în News.
Cele mai mari publicaţii germane au decis să îşi menţină prezenţa pe agregatorul de ştiri Google News


SUA CERE INFORMAŢII DE LA TWITTER. Reţeaua de socializare Twitter a anunţat miercuri că numărul cererilor de informaţii, din partea unor guverne, despre utilizatori de-ai săi, a continuat să crească în prima jumătate a anului, autorităţile americane formulând peste trei sferturi din aceste solicitări, scrie Mediafax.

Guvernele au formulat în total 1.157 de cereri de informaţii despre conturi de Twitter, dintre care 78% provin de la Statele Unite, potrivit unui raport în domeniul transparenţei publicat de reţeaua de socializare. Twitter a precizat că a furnizat autorităţilor americane ceea ce solicitau în 67% din cazuri.
SUA au formulat peste trei sferturi dintre cererile de informaţii adresate Twitter


PLAYBOY ŞI PENTHOUSE NU SE MAI VÂND ÎN BAZELE MILITARE AMERICANE. Revistele pentru adulţi, precum Playboy şi Penthouse, nu vor mai fi vândute în bazele armatei şi aviaţiei americane, din cauză că ele nu îşi găsesc cumpărători în aceste unităţi militare, scrie Mediafax.

"Comparativ cu alte publicaţii, vânzările titlurilor pentru aduţi (în reţeaua Army and Air Force Exchange Service) au scăzut cu 86% faţă de 1998", a declarat purtătorul de cuvânt al Army, Antwan C. Williams. El a precizat că, la fel ca în cazul civililor, a crescut interesul personalului din unităţile militare americane pentru dispozitivele digitale, pentru a putea accesa conţinut virtual, fapt care a determinat o scădere a cererii pentru ziarele şi revistele tipărite, informează huffingtonpost.com.
Playboy şi Penthouse nu vor mai fi vândute în bazele militare americane

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nole nole
    ....altu' cu retina arsa cu sigla lu' securistu.:))
  • Jix Jix
    astia care il pupa in fund pe incultul de banciu sunt ultima speta din tara asta, ei formeaza fauna urbana... Sa va luati de mana si sa va duceti tare dupa banciu cand n-o mai fi basescu la putere. Atunci o sa va pupati in fund reciproc, caci n-o sa mai aveti pe al cui sa lustruiti ciochistilor.
  • nole nole
    La nivelul tau e greu sa-l intelegi, ramai la mitocanismele lu' badea si "acces din rect"...e mai aproape de ce poti tu procesa.
  • teodot teodot
    banciu este o capusa infecta!!! Nu face decat sa se lege de antene ca sa mai faca si el rost de 2-3 care sa ii mai urmareasca voma de emisiune... Ii dorim multa spuma pe sapun cand o ajunge la mititica!
  • ionela ionela
    Alexandrescu e un om integru si onest, si nu merita sa fie atacat de un om josnic precum banciu.
  • Axel Axel
    Oricum nu se uita nici dra*u la emisiunea astuia.... Mai functioneaza Labe1 TV? Credeam ca s-au infundat de rah*t de la atata pupat in bas...
  • mariana mariana
    Banciu este un om foarte bine pregatit, are umor insa nu oricine il intelege asa ca cei cu mintea slaba uitativa la closetul3 unde sunt spalatorii de creere.Banciule, zile bre ca le zici bine eu te inteleg perfect.
  • Cristian Cristian
    Sunt mandru ca ma uit la Lumea lui Banciu si-i plesnesc pe d-alde ciuvica si jigodiile latrinei 3 ; de asta e bine ,ca atunci cand treci pe langa asemenea lepadaduri si lichele, din shleahta securistica a varanului felics, bata de baseball nu trebuie sa ne lipseasca din portbagaj !
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Am exact aceeasi parere despre individul asta, dar poate imi spui si mie exact de ce sa fie interzis?
    Chiar si ciudatelul asta are dreptul la libera exprimare, ca oricine altcineva. Cat postul lui il tine in emisie, n-ai decat sa-i ignori emisiunea, cum fac si eu.
  • scorpyo scorpyo
    Banciu e cel mai tare !!! Nu va place latrinistilor ca spune lucrurilor pe nume?? ;)) B1TV RULEZ!!
  • antenistilor,banciu v-o da la cioc! antenistilor,banciu v-o da la cioc!
    banciu este copil mic pe langa bestiile anteniste...toate bestiile de la antene ar trebui sa zaca in puscarie mii de ani pentru minciunile si calomniile pe care le-au aruncat in emisiunile lor de doi bani...trist este ca pensionarii comunisti si cu bugetarii lenesi habar nu au pe ce lume traiesc si adorm privind antenele lui felix...pe ei ii intereseaza sa isi ia pensiile grase si salariile platite pe nedrept si ce se intampla cu romanica nu ii intereseaza...
  • JohnnyB JohnnyB
    Ce e distractiv la voi astia de la Antene e ca, dupa ce faceti praf justitita din Romania in fiecare zi si in fiecare emisiune (mai putin la rubrica Meteo), mergeti apoi sa va adresati aceleiasi justitii cu plangeri impotriva unora si altora.

    Si pagina de media parca a fost data in judecata la un moment dat pe motiv ca a prezentat lista clientilor de publicitate la emisiunea Acces direct cu Ioana Tufar.
  • sasca sasca
    Radu Banciu este un om fără caracter, o sluga a sistemului basist, merita sa fie interzis la TV.
  • Tabloidus Tabloidus
    CNA e preocupat de ursii polari in timp ce aruncatori cu kk in cine scrie sef-so pe biletel sunt inca pe statii (Banciu, Badea, Manastire, etc.). Toata lumea o arde pe pamflet modelul Vadim, dar daca-i intrebi ei sunt jurnalisti :)))))
  • raducu raducu
    Inteleapta decizie. Sa vedem daca propaganda macacului e dispusa sa cotizeze la cap de porc si cand o da in balarii nu doar cand le spune

Trimite un comentariu

sus