Skip to main content

28 August. Sezon nou Te cunosc de undeva, cu fețe vechi și noi

 

te-cunosc-de-undeva-antena1

Publicitate

NOUTĂȚI. Pepe, Maria Buză şi Anda Adam continuă şirul transformărilor, în această toamnă, la Antena 1. Lor li se alătură alţi cinci contracandidaţi: Mike Diamondz, Dalma Kovacs, Matteo, Ellie White şi Jean de la Craiova, scrie Adevărul.

Pepe se va alătura din nou emisiunii, după ce în ediţia precedentă a interpretat diverse personalităţi, în cele 13 episoade ale showului. „Proiectele TV în care am fost implicat s-au legat de partea muzicală, mai ales «Te cunosc de undeva», unde se cântă live. Nu e simplu să-ţi transformi vocea, atitudinea. Nici chiar atunci când te transformi într-un bărbat. Eu am studiat fiecare personaj, am citit. Măcar lucrurile de bază. Altfel nu are cum să-ţi iasă un personaj“, a declarat Pepe.
Pepe şi Anda Adam se deghizează din nou pentru showul „Te cunosc de undeva“. Care sunt vedetele din al patrulea sezon


PROCES. Un judecător american a aprobat, luni, un acord potrivit căruia Facebook va trebui să plătească 20 de milioane de dolari pentru că a utilizat menţiunea "Like", nume şi profiluri ale utilizatorilor cu scopuri publicitare, conform Mediafax.

Suma va fi repartizată unor grupuri care luptă pentru protejarea vieţii private pe internet, avocaţi şi utilizatorii Facebook care au depus o plângere colectivă.
Judecătorul Richard Seebord, din San Francisco, a considerat că suma propusă, o parte din miliardele de dolari cerute de reclamanţi, este totuşi corectă, având în vedere că va fi dificil pentru aceştia să dovedească faptul că au suferit pierderi financiare şi că menţiunile lor "Like" nu înseamnă neapărat că au sprijinit publicitatea.
Facebook a folosit datele a 150 de milioane de utilizatori în scopuri publicitare. Ce sumă va trebui să plătească compania


BILANȚ. Grupul de comunicare Havas Worldwide ADDV, format din două agenții, a realizat în 2012 o cifră cumulată de afaceri de 8,81 milioane de euro și a raportat un profit net de 158.630 euro, conform datelor de la Ministerul Finanțelor Publice și calculate de Forbes România.

Anul trecut, afacerile grupului condus de Adrian Dura s-au menținut la nivelul anului precedent (scădere de 1,5%). Profitul net raportat, în valoare de 158.630 euro, a fost cu 3,3% mai mare față de cel de la sfârșitul anului 2011.
Bilanțul grupurilor de comunicare în 2012: Havas Worldwide ADDV


PUBLICITATEA LA RAPORT. Volumul de audiență livrat de Realitatea TV, în primele șapte luni ale acestui an, a fost cu 35,3% mai mic decât cel din aceeași perioadă a anului trecut. Cea mai bună lună în publicitate a fost mai, deși bugetul de publicitate s-a situat cu 42% sub cel din 2012, potrivit Capital.

Publicitatea atrasă de canalul de știri Realitatea TV se află pe o pantă descendentă. În șapte luni, volum de audiență a fost de 16.867 GRP’30 pe targetul comercial (urban, 18 – 49 de ani), cu 35,3% mai mic decât cel de anul trecut.
Sezonalitatea publicității la televiziuni: Realitatea TV


LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • :) la cati artisti are spania...la noi...ii chinuie talentul pe aia din antena sa gaseasca concurenti si nu gasesc. (doar la prima editie n-au vrut vedetele sa se bage. apoi s-au oferit sa intre in emisiune. este si cazul lui pepe care s-a dat "lovit de concerte", iar dupa prima editie nu stia cum sa negocieze cu antena.)
  • e un format mai complex care presupune aptitudini cu adevarat speciale. de exemplu nu poti sa ai ca si concurent un luptator sau un designer sau o pitzipoanca... cum poti vedea la DPT
    cat despre piata italiana, este un fapt comun ca acolo cultura muzicala si nivelul show-bizului sunt cu multe clase fata ce avem aici!

    Antena 1 face un show cald si prietenos cu mult talent si enorm de multa munca din partea concurentilor, care sunt si foarte buni/charismatici: Pepe, Maria Buza si Anda. Nu ma intereseaza ce cred/fac altii, publicul prefera emisiunea si cu asta basta
  • antena 1 are cu ce sa vina pe piata intotdeauna de aceea este cea mai tare dintre televiziuni.respect si mult succes in continiare
  • Publicitatea Realitatea s-a prabusit...pai era previzibil dupa ce au rupt contractul cu Media Consulta.
  • asta arata cat de priceputi sunt cei de la Antena 1 in producerea emisiunilor de divertisment. Luati primele 10 editii ale emisiunii Tu Cara Me Suena, formatul original, sa vedeti de cate ori au adus aceleasi vedete . asta se intampla ori pentru ca sunt zgarciti ori pentru ca nu toate vedetele vor sa se compromita la Antena 1. eu nu sunt fan ProstTv dar la ei la Dansez doar in editii speciale si aniversare vedeai vedetele invitate si in alte editii. Antenistii astia sunt prea de tot.

Trimite un comentariu