Skip to main content

8 August. Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului acuză Antena3 că a abordat tendențios tema Pogromului de la Iași

 

mihai-gadea-2ANTENA 3, ACUZATĂ DE O ORGANIZAȚIE CARE COMBATE ANTISEMITISMUL. Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului (MCA România) acuză postul de televiziune Antena 3 că, în cadrul emisiunii Sinteza zilei de marți seară, a abordat în mod "tendențios" subiectul Pogromului de la Iași și a responsabilității neasumate în mod formal de către autorități, "prin încercarea de a denigra anumite instituții ale statului", instituții care "în prezent conduc o serie de investigații împotrivă unor persoane care conduc trustul media care administrează și postul Antena 3", scrie HotNews.ro.

Publicitate

"MCA România apreciază rostirea unor adevăruri în emisiune, dar se desparte total și categoric de maniera în care tema Holocaustului a fost direcționată pentru a servi unor scopuri politice și personale și/sau pentru a denigra instituții publice românești", afirmă organizația într-un comunicat.
Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Antisemitismului: Tema Pogromului de la Iași, abordată tendențios la Antena 3, prin încercarea de a denigra anumite instituții ale statului


SANOMA ȘI BURDA AU ÎNCHEIAT 2012 CU PIERDERI ÎN ROMÂNIA. Compania Burda România, filiala locală a editorului Burda International GmbH care a preluat operațiunile Sanoma Hearst, a raportat la sfârșitul anului 2012 pierderi de 2,42 milioane de euro. La rândul său, Sanoma Hearst a încheiat anul trecut cu pierderi de 2,51 milioane euro, scrie Forbes.ro.

Burda România, firma care editează printre altele publicațiile Practic în bucătărie, Casa Lux, Ioana şi Grădina mea, a avut o cifră de afaceri în 2012 de 4,51 milioane de euro, potrivit bilanțului depus la Ministerul Finanțelor Publice.
La rândul său, Sanoma Hearst, compania care editează Harper's Bazaar, Cosmopolitan, Marie Claire, Esquire, Men's Health, Auto Motor şi Sport şi National Geographic, a avut o cifră de afaceri de 8,21 milioane de euro.
Editorii Burda și Sanoma au încheiat anul 2012 cu pierderi în România


IATĂ CINE CREDE CĂ NU VOR MAI EXISTA ZIARE TIPĂRITE. "De un lucru sunt sigur: nu vor mai exista ziare tipărite în 20 de ani. Poate vor exista ca produse de lux, în unele hoteluri, care doresc să le ofere ca pe un serviciu extravagant".
Declaraţiile aparţin patronului magazinului online Amazon, Jeff Bezos, care a cumpărat luni The Washington Post pentru suma de 250 de milioane de dolari, scrie Evenimentul zilei, care citează site-ul TechCrunch.

Bezos a explicat anul trecut, într-un amplu interviu acordat ziarului german Berliner Zeitung, care va fi destinul presei tipărite, iar acum spusele sale sunt din nou menţionate de către presa internaţională, în contextul interesantei achiziţii pe care tocmai a făcut-o.
Nu vor mai exista ZIARE tipărite? Declaraţii INCENDIARE ale unui MOGUL 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce de postaci roboti , cu mesajul standard pe care il au de postat . Siteul asta are nevoie de curatenie .... Miroase a pipi de motan .
  • vizitati saitul varanului sa vedeti ce osanale ii aduc postacii =))
    rugaciunea o faceti la poza domnului profesor din bucatarie sau la cea de pe tavanul dormitorului ? =))
  • Petrișor Obae, ești mândru de calitatea ta de gazda pentru postacii din Intact? Îți place cum arată site-ul tău din cauza lor? Sau pe tine te interesează strict niște cifre de trafic? Că eu m-am cam săturat...
  • Este extrem de usor sa aduci acuzatii si foarte dificil sa vii cu probe in sustinerea acestora. Daca acest ONG este deranjat de adevar poate sa schimbe postul tv.

Trimite un comentariu