Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Băsescu la Cioabă. “Prieten electoral” la Antena 3, doar “prieten” la RTV

 

Publicitate

Ce s-a întâmplat când președintele Traian Băsescu a ajuns la căpătâiul lui Cioabă? Paginademedia.ro vă prezintă burtierele de la ora 15.28, când posturile de știri erau pe subiect. Mai puțin Digi 24.

 • Antena 3 a menținut mai multe minute o burtieră în tonul postului: “Băsescu își jelește prietenul electoral
 • Băsescu este văzut ca un prieten al lui Cioabă și de România TV. Doar prieten: “Băsescu își ia adio de la prietnul său Florin Cioabă”. Ulterior, postul lui Sebastian Ghiță a completat cu o nouă burtieră: “Țiganii își plâng regele alături de Băsescu”.
 • Băsescu a ajuns la casa lui Cioabă”, a titrat, mai sec, Realitatea TV.
 • O "pioasă" burtieră la B1: “Traian Băsescu, ultim omagiu pentru Florin Cioabă
 • Digi 24 a fost singurul post de știri care la ora momentului Băsescu la Cioabă avea un at subiect, social: “Școli în paragină: trei sferturi dintre școli nu au autorizație sanitară

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Zilele astea de cand a decedat creatura aia penibila, nu mai urmaresc nici un post romanesc exceptand digi 24 care este o televiziune de stiri care isi merita numele de post de stiri, restul jeg si greata.
 • Am vazut nu de mult cum basescu se hlizea cu nesimtire langa cosciugul fostului Patriarh.De asemenea am vazut cum tot cu nesimtire s_a dus langa cosciugul lui Adrian Paunescu in tinuta de strada( bluza bleu).Ieri am vazut ca langa cosciugul lui Cioaba era imbracat corect , in costum si am ajuns pentru a mia oara la concluzia ca acest om nu are nici un Dumnezeu,ca este un perfid si un nesimtit fara pereche iar noi, niste lasi ca ii permitem toate astea !DESTEAPTA_TE ROMANE !
 • Un sef de stat la capataiul unui sef de trib. Si inca un trib foarte disciplinat, care se incoloneaza militareste si voteaza dupa cum zice bulibasa.
  Cum la anul vom avea chiar o candidata la prezidentiale provenita din randurile tribului, putina piosenie nu strica.
  Te trailes bahtalo!
  Aaaa, asta,....Sa traiti bine!
 • Du-te bai obositule de aici cu Digi al tau singurul post de stiri!!! Sa te uiti tu numai la Digi sa te indoctrineze terminatii aia! Hai la somn cu tine ca esti oboist!
 • Nu inteleg ce sa caute presedintele tarii acolo intre atatea mii de tigani? Inteleg ca au fost prieteni, ii trimitea 2,3,9 coroane si eventual condoleante publice, insa nu avea ce sa caute el acolo. Destul ca toti europenii ne arata cu degetul din cauza tiganilor, acum or sa ne faca tigani pe toti din moment ce presedintele face astfel de deplasari…

Trimite un comentariu