Skip to main content

BURTIERA ZILEI. Antena 3: "Salam contra droguri". Florin Salam

 

Salam
Maneliștii inspiră titluri trăsnite. În timpul unei dezbateri în studio, Antena 3 a dat burtiera zilei: „Salam contra droguri".

Publicitate

Ce legătură are Florin Salam cu drogurile? Împreună cu Vali Vijelie, manelistul va susține un concert prin care condamnă consumul de droguri.

Concertul celor doi, intitulat Saint Tropez, se desfăşoară în cadrul "Proiectului Naţional Cultural Artă contra Drog". Potrivit organizatorilor, citați de Antena 3, Florin Salam şi Vali Vijelie au fost selectaţi pe baza unui sondaj.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ironie????Mai puneti mana pe carte!!Ironie e una,figura de stil alta.Aici nu e nici una nici alta.Macar daca scria ,,salam contra dorgurilor,,asta era altceva.Dar de unde minte?De la Intact academi??
  • La cat cox baga mizeria de Salam in el, e o alegere numa buna a Ministerului care sustine acest flagel culturalo-social. Dar daca ne uitam la toti politicienii, nu ma mira. Interesati-va, antenistilor, mai bine, faceti un reportaj si aflati cate droguri consuma tiganii ca sa cante ca nebunii 4 ore live sau va e teama ca dupa muile de la Gigi, vin sabile de la Vanghelie?
  • Wow! ce stire bomba.. Ce pana mea articol e asta mah? Ce titlu are burtiera de la A3, asa si? Este de laudat ce fac acei manelisti si cu asta basta...
  • Va dati seama cum o fi gandit ,,inteligentul,, care gasit titlul:mamaaaa ce titlu tare am la stirea asta!!! Asta e presa in Rromamia!!Mai grav e ca a fost lasat pe post.Dar la ce apare la televiziunile de la noi .....asta e joaca de copii.

Trimite un comentariu