Skip to main content

Elveţia a prezentat scuze celebrei realizatoare TV Oprah Winfrey

 

oprah dailybusiness.roDupă ce Oprah Winfrey a declarat că a fost victimă a rasismului într-un magazin de lux din Elveţia, autorităţile din această ţară au prezentat scuze starului american, scrie Ozap.com.

Publicitate

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o lună la Zurich, unde Oprah se afla pentru a participa la căsătoria cantăreţei Tina Turner. La un moment dat, Oprah a ieşit singura din hotel şi s-a dus la cumpărături.

"Am intrat într-un magazin, şi i-am spus vânzătoarei: "Scuzaţi-mă, aş putea să văd geanta aceea, chiar deasupra capului dumneavoastră?".

Iar ea mi-a răspuns: "Nu, e prea scumpă.", a povestit Oprah Winfrey la postul britanic BBC.

Vânzătoarea nu ştia însă că vorbeşte cu o vedetă de televiziune cu o avere estimată la 2,8 miliarde de dolari. Iar când Oprah a insistat să vadă geanta, angajata i-ar fi replicat:

"Nu, nu vreţi s-o vedeţi pe aceea, vreţi s-o vedeţi pe aceasta, pentru că cealaltă costă prea mult. Nu v-o puteţi permite."

Deşi patronul magazinului în care vedeta a fost discriminată spune că vânzătoarea a vrut doar să fie doar amabilă şi să-i arate alte genţi mai ieftine, autorităţile elveţiene au decis să pună capăt acestui incident jenant. Astfel, un purtător de cuvânt al organizaţiei care promoveaza turismul în Elvetia a prezentat scuze celebrei realizatoare TV.

"Incidentul cu Oprah Winfrey este cât se poate de regretabil. Suntem cunoscuţi ca un oraş fără prejudecăţi, iar acest incident ne afectează imaginea" a spus Christian Trottmann,  Zurich Tourism.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus